Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

... Άγγελος Σκλαβουνάκης - "Κάθε μέρα σ' αγαπώ πιο πολύ" ...

*
Άγγελος Σκλαβουνάκης
***
*
«Κάθε μέρα σ΄ αγαπώ πιο πολύ»

Μια ξεχωριστή έκδοση για τον Παναθηναϊκό

Μια ξεχωριστή έκδοση για τον Παναθηναϊκό σε ένα «παιχνίδι» με το χρόνο και τις ημερομηνίες, και μια προσπάθεια συλλογής στοιχείων γύρω από τον «Σύλλογο μεγάλο».

Πρόκειται για το πρώτο «πράσινο» ημερολόγιο όπου στις σελίδες του παρελαύνουν οι «αιώνια πιστοί» και οι «γνωστοί σου άσοι» σε όλες τις μεγάλες στιγμές τους.

Είναι ένα παναθηναϊκό «ταξίδι στο χρόνο» με τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν τον Σύλλογο από τις 3 Φεβρουαρίου 1908 τακτοποιημένα στην κάθε ημέρα του έτους μέσα σε 365 «χορταστικές» σελίδες.

Στις σελίδες του μπορεί κάποιος να βρει τίτλους, ιστορικές νίκες, «πράσινες» επετείους, γενέθλια, οπαδικές «παραστάσεις», μεγάλες προσωπικότητες του Παναθηναϊκού, άγνωστα περιστατικά και πολλά άλλα γεγονότα με επίκεντρο τον ΠΑΟ.

Το συγκεκριμένο χρονολόγιο που κυκλοφορεί από την Κάπα Εκδοτική θα κάνει τα «παιδιά της Λεωφόρου» να αγαπήσουν το «τριφύλλι» πιο πολύ, πιο πολύ, πιο πολύ…

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία,  τιμάται στα 13 ευρώ, όμως για τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα πωλείται -μόνο κατόπιν παραγγελίας- στη μειωμένη τιμή των 8 ευρώ.
---
Συγγραφέας: Σκλαβουνάκης Άγγελος
Επικοινωνία-Παραγγελίες:
Κάπα εκδοτική
Τηλ. 210 6859273
Email : Kouledakis@gmail.com
Facebook: Κάθε μέρα σ αγαπώ πιο πολύ book
Παπαρρηγοπούλου 6, Περιστέρι 121 32.
---
*

3 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά, μαζί με το ΔΟΛ αγόρασε κι εσάς ο Αλαφούζος; Καλοδεχούμενοι πάντως στους κόλπους του μεγάλου Παναθηναϊκού μας. Θα πάρετε και διαρκείας. Έστω κι αργά μπήκατε στον ίσιο δρόμο. Θρύλε, Θεέ μου, Παναθηναϊκέ μου!

    Λαγοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Λαγοί και λαγουδάκια ... ούτε πουληθήκαμε, ούτε αγοραστήκαμε ... όλα έγιναν για χάρη της πλέριας Ενημέρωσης, που προσφέρει αυτό το ιστολόγιο ... Λαγουδάκια μην ξεχνάτε: τέλος Δεκεμβρίου και είμαστε μπροστά εννέα (9) βαθμούς ... αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά και τα εγγόνια σας όταν σας ρωτάνε "τι είναι πρωτάθλημα;" δεν θα ξέρετε τι να τους απαντήσετε ... αυτά, προς αποκατάσταση της Αλήθειας ... Σ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κααλά, τα ίδια λέγανε και οι ΣαμαροΒενιζέλοι κι ο Τσίπρας για τα μνημόνια. Μη ψάχνετε φτηνές δικαιολογίες. Δικαίωμά σας να κάνετε ότι θέλετε και σ' όποιον αρέσετε. Άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. Για παναθηνα'ι'κό και ολυμπιακό μιλάμε, όχι για ιδέες!

      Βύζας Μεγάρων

      Διαγραφή