Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

... ο "Αγγελιοφόρος" δεν έχει να πληρώσει τις εθελούσιες ...

*
seleo.gr
***
*
Κωμικοτραγικές καταστάσεις
στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος"

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στον Αγγελιοφόρο.

Μετά την πρόταση για εθελούσιες αποχωρήσεις εργαζομένων που έκανε η εργοδοσία και τη συμμετοχή περίπου 40 ατόμων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, τώρα η διοίκηση της εταιρείας λέει ότι δεν μπορεί να τις κάνει δεκτές γιατί δεν έχει χρήματα να τις υλοποιήσει!

Όπως ενημέρωσε η διοίκηση σήμερα τους εκπροσώπους των εργαζομένων δεν μπορεί να κάνει δεκτές τις αποχωρήσεις των εργαζομένων επειδή δεν μπορεί να καταβάλλει παράλληλα και τη μισθοδοσία! Σήμερα η επιχείρηση οφείλει σε δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικό προσωπικό μισθούς περίπου τριών μηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα ο Νικόλας Μπακατσέλος είχε παρουσιάσει πρόγραμμα βιωσιμότητας το οποίο είχε ως απαραίτητη προϋπόθεση την αποχώρηση τουλάχιστον 60 ατόμων. Μάλιστα ανέφερε ότι τα χρήματα για τις αποχωρήσεις είχαν εξασφαλιστεί από τους δύο υπόλοιπους μετόχους της εταιρείας τον ΔΟΛ και τον Πήγασο!
---
*

1 σχόλιο:

  1. Έχει να πληρώσει από το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ TOY 2012 τους συνεργάτες, δηλαδή τους δημοσιογράφους με μπλοκάκι. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν κόψει αποδείξεις και κινδυνεύουν να πληρώσουν φόρο για χρήματα που ΔΕΝ εισέπραξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή