Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

... INFOWAR και "ΕφΣυν" κάθε Σάββατο ...

*
greektv.com
***
*

 Το INFOWAR
στην "Εφημερίδα των Συντακτών"

Ύστερα από επτά χρόνια επιτυχημένης πορείας η ραδιοφωνική εκπομπή INFOWAR, του Άρη Χατζηστεφάνου, βρίσκει το δρόμο της και προς τα περίπτερα.

Κάθε Σάββατο το INFOWAR θα φιλοξενείται στην "Εφημερίδα των Συντακτών" για να αναλύει την διεθνή αλλά και την ελληνική επικαιρότητα, λαμβάνοντας όπως πάντα αφορμές από στίχους τραγουδιών, νέες και παλιές ταινίες, βιβλία, κόμικ κτλ.

Με αποστολές στο εξωτερικό, έρευνες και συνεντεύξεις με τους μεγαλύτερους αναλυτές και στοχαστές του πλανήτη ο Αρης Χατζηστεφάνου θα απο-τυπώνει ένα ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ στις σελίδες της "Εφημερίδας των Συντακτών".

Τα τελευταία δυο χρόνια το INFOWAR είναι παραγωγή της Infowar Productions δημιουργού, μεταξύ άλλων, των ντοκιμαντέρ Debtocracy και Catastroika, με εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Κάθε εβδομάδα μεταδίδεται από ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως ο Astra 92.8, στην Κύπρο, ο Mojo Radio 107.7 στην Πάτρα, ο Κρήτη FM 101.5 στην Κρήτη αλλά και σε web radio όπως το vakxikon.

Οι εκπομπές κυκλοφορούν κάθε Δευτέρα στο νέο site www.info-war.gr ενώ καταλαμβάνουν εδώ και χρόνια τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στα ελληνικά podcasts στο iTunes.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου