Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

... συγκριτικό πλεονέκτημα στη διαφήμιση για ΑΝΤ1-ΣΚΑΪ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μεγαλύτερο
κομμάτι διαφήμισης
για ΑΝΤ1 - ΣΚΑΪ


Με ένα σημαντικό δώρο σχεδιάζεται να ξεκινήσει η νέα περίοδος της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η κατάργηση των επιστροφών θα επιτρέψει μια σημαντική αύξηση των εσόδων των τηλεοπτικών σταθμών κατά 20%, ενώ στην τιμή της διαφήμισης δεν θα υπάρχει πλέον και αγγελιόσημο, ικανοποιώντας η κυβέρνηση ένα πάγιο αίτημα των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών.

Οι δύο παλιοί που θα συνεχίσουν να εκπέμπουν θα έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των νέων. Θα έχουν έτοιμο πρόγραμμα το οποίο θα πουλήσουν στη διαφημιστική αγορά, αισιοδοξώντας πως με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουν να αποπληρώσουν ένα μέρος του τιμήματος της άδειας. Μάλιστα υπάρχει η εκτίμηση πως εντός τριετίας το κόστος θα έχει αποσβεστεί, αλλά είναι κάτι που δεν ομολογείται δημοσίως για να μην ανατραπεί η εικόνα περί στρεβλού διαγωνισμού.

Ο Alpha έχει επικοινωνία και με τον ΑΝΤ1 και με τον ΣΚΑΪ, με τον δεύτερο να έχει μεγαλύτερη ανάγκη τα ψυχαγωγικά του προγράμματα. Η συνεργασία με την πλευρά Καλογρίτσα δεν προχώρησε, καθώς ζητήθηκε από τον Δ. Κοντομηνά το 51% του Alpha, τέσσερις εκπομπές και ο έλεγχος του ενημερωτικού τομέα.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου