Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

... ΔΟΛ - "δεν είναι έτσι τα πράγματα - είναι ακριβώς έτσι..."...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κρίσιμη Δευτέρα στον ΔΟΛ


Ανέβαλε το ταξίδι του ο Ψυχάρης και ψάχνει λύσεις

Μετά τη χθεσινή μας ανάρτηση διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ επικοινώνησε μαζί μας για να μας εξηγήσει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο συγκρότημα.

«Δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα όπως τα αναφέρατε αλλά η κατάσταση επί της ουσίας είναι όπως την περιγράψατε. Ο Καρακούσης δεν έχει πει επισήμως κάτι για την οικονομική κατάσταση, μπορεί στους συνεργάτες του ή σε εργαζομένους που τον βλέπουν μπροστά τους και ρωτάνε να λέει κάποια πράγματα αλλά επισήμως δεν έχει κάνει ανακοινώσεις. Εννοείται ότι η κατάσταση είναι κάτι περισσότερο από οριακή και εννοείται ότι υπάρχει τεράστια δυσκολία για να γίνει καταβολή έστω και ενός 15νθημέρου εντός του Σεπτεμβρίου. Για αυτό άλλωστε και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ειδοποίηση από το λογιστήριο στους εργαζομένους. Οι εκπρόσωποι εργαζομένων σε συνεργασία με την ΕΣΗΕΑ ζήτησαν από τη διοίκηση να βγει ανακοίνωση τη Δευτέρα στην οποία να αναφέρεται η ημερομηνία καταβολής μισθοδοσίας και μάλιστα να καταβληθεί απαραιτήτως ένας μισθός και όχι ένα 15νθημερο. Οσον αφορά τον Ψυχάρη υπήρχε προγραμματισμένο ταξίδι του στο εξωτερικό αλλά λόγω της κατάστασης που έχει προκύψει έμεινε εδώ και βρίσκεται σε συνεχείς συναντήσεις εντός και εκτός ΔΟΛ με οικονομικούς παράγοντες και επιχειρηματίες αναζητώντας επειγόντως κάποιες λύσεις. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί σε πρώτη φάση λύση για το άμεσο πρόβλημα και τη Δευτέρα θα ικανοποιηθεί το αίτημα των εργαζομένων. Αν υπάρξει εμπλοκή τη Δευτέρα και αν τελικά δεν γίνει καταβολή μισθοδοσίας τις επόμενες μέρες τότε η κατάσταση πλέον θα ξεφύγει για τα καλά», μας ανέφερε χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΔΟΛ.
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Άλλος Καψής μας βρήκε εκεί τώρα, να παραμυθιάζει το κόσμο για τον δήθεν καλό εργοδότη που σπάει το κέφαλι του μέρα-νύχτα για να βγούνε τα κουκιά. Το καλοκαιράκι μια χαρά διακοπές έκανε πάντως στο κότερο του, άλλωστε και ο γιόκας του έλεγε στη Βουλή ότι δεν θα μείνει κανένας απλήρωτος και ετοιμάζει και Βήμα TV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή