Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

... Μαρινάκης - Χατζηνικολάου, περιμένοντας το ΣτΕ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Με τις ευλογίες(;) Βαρδινογιάννη
Λίγο πριν τη συμφωνία
Μαρινάκη - Χατζηνικολάου
για το νέο κανάλι;

Περιμένουν την απόφαση του ΣτΕ…

Από την πρώτη στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά το project της τηλεόρασης και είναι αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης… Επενδύοντας και χτίζοντας από μηδενική βάση το νέο κανάλι.

Πηγές από τον Πειραιά, που είναι η έδρα του στρατηγείου των επιχειρήσεων του εφοπλιστή, υποστηρίζουν ότι στις προθέσεις του είναι να «χτυπήσει» όλα τα μεγάλα ονόματα της τηλεοπτικής αγοράς.

Από τους πρώτους λοιπόν που ήρθε σε επαφή ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές λέγεται ότι οι δύο άνδρες τα έχουν βρει και θεωρείται σχεδόν βέβαιη η ένταξη του εκδότη της «Real News» στο δυναμικό του νέου καναλιού. Η συζήτηση για τη συνεργασία των δυο, λέγεται – πάντα από πηγές προσκείμενες στον Πειραιά, ότι περιλαμβάνει εβδομαδιαία εκπομπή, σχολιασμό και φυσικά την προβολή των εκδοτικών δραστηριοτήτων του δημοσιογράφου.

Η συνεργασία των δύο λέγεται ότι είναι εις γνώση της πλευράς Βαρδινογιάννη, που δεν έχει προβάλλει καμία αντίρρηση.

Ωστόσο, για τυπικούς, αλλά και ουσιαστικούς λόγους, οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν συμφωνήσει να περιμένουν την απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Παππά, πριν υπογράψουν.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου