Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

... οι Financial Times και οι διευκρινίσεις Μαρινάκη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι "Financial Times" και το διαδίκτυο

Η παλιά παραπληροφόρηση συναντά την νέα στην εποχή μας.

Η "ναυαρχίδα" της διεθνούς οικονομικοπολιτικής ελίτ ξανακτύπησε. Παραποιώντας τις θέσεις και τις τοποθετήσεις που έγιναν από αρχηγούς κρατών (Μέρκελ και Κερν) στην Σύνοδο της Βιέννης. Ακούει ο άλλος τι έγραψε αυτή και σου λέει "το έγραψαν οι "FinancialTimes". Μα, γιατί; Πρώτη φορά γράψουν ψέματα ή ανακρίβειες οι "Financial Times"; Ποιος σας είπε ότι ο ξένος Τύπος είναι καλύτερος από τον δικό μας. Εκεί κι αν πάει σύννεφο η διαπλοκή.

Την ίδια ώρα το διαδίκτυο κάνει την δική του δουλειά. Άντε τώρα η Φωτίου να αποδείξει ότι δεν έβρισε τους υπαλλήλους του υπουργείου της. Το έγραψε ο οποιοσδήποτε ανυπόληπτος στο internet, το πήρε ο Σύλλογος των εργαζόμενων του Υπουργείου Εργασίας και το έκανε σημαία. Την οποία κυμάτιζαν το βράδυ τα κανάλια.

Ο Σύλλογος σε ποιο κόμμα πρόσκειται;
---
Διάψευση Μαρινάκη

Από το Λονδίνο έρχεται.

"Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο δεν συμφώνησε με κανέναν για την εξαγορά επιχειρήσεων συναφών με τον χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας" ξεκαθάρισαν στον "Σάτυρο" και στην fmvoice.gr κύκλοι του υπερθεματιστή της μιας εκ των 4 αδειών τηλεοπτικών σταθμών. Προσέθεσαν δε "δεν έχουν καμία βάση τα δημοσιεύματα ότι συμμετείχε στην αύξηση κεφαλαίου του πρακτορείου "Άργος" με στόχο να πάρει τώρα το 25% και αργότερα το 40% ή αυτά που τον αναφέρουν ως υποψήφιο επενδυτή για την εξαγορά της εκτυπωτικής εταιρείας "Ίρις".

Προσέξτε δε την επόμενη τοποθέτηση των στενών συνεργατών του εφοπλιστή που, ίσως, είναι πιο σημαντική: "Το βάρος πέφτει αναπόδραστα στην οργάνωση του νέου τηλεοπτικού σταθμού. Ένα εγχείρημα που αξιώνει εξαιρετικά σημαντικούς πόρους ανθρώπινους και οικονομικούς. Δεν χωράνε όλα τα καρπούζια στην μασχάλη" και η ατάκα αυτή τα λέει όλα.

Μούφα η αποκάλυψη. 
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου