Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

... το νέο Mega του Β. Μαρινάκη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Alter Ego"
Επένδυση σημαντικών κεφαλαίων


Νέο Mega θέλει να δημιουργήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε να επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στην τηλεόραση και να δημιουργήσει, στο πλαίσιο της Άλτερ Έγκο, έναν ισχυρό τηλεοπτικό σταθμό που θα έχει ως στόχο να κυριαρχήσει στην αγορά τα επόμενα χρόνια. Για να γίνει αυτό θα διαθέσει σημαντικά κεφάλαια και για την παραγωγή και για αγορά προγραμμάτων και πρώτη στη λίστα είναι η ταινιοθήκη του Mega με το σύνολο των σειρών της. Για να προβεί οποιοσδήποτε όμως στην απόκτησή της θα πρέπει να κλείσει ο σταθμός και οι τράπεζες να προβούν σε πλειστηριασμούς επί των περιουσιακών στοιχείων.

Το πρώτο βήμα για την απόκτηση υποδομών είναι η συμφωνία για την απόκτηση των εγκαταστάσεων της TVE του Νίνου Ελματζόγλου στην Παιανία, από όπου ξεκίνησε τις μεταδόσεις του το Mega.

Στον τομέα των ειδήσεων υπάρχουν συζητήσεις με σημαντικό άνθρωπο της τηλεόρασης για να αναλάβει ξεχωριστή θέση στο δελτίο ειδήσεων, ενώ κουβέντες υπάρχουν και με ανθρώπους του ΣΚΑΪ που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Στενή συνεργάτιδα και υπεύθυνη για ορισμένες από τις βασικές επιλογές είναι η Εύη Κουτσαυτάκη, πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου. Ήδη από τον ΣΚΑΪ μετακομίζουν δύο στελέχη και συγκεκριμένα από τον τομέα της παραγωγής. Στο κανάλι θα αξιοποιηθεί και ο Σωτήρης Ξενάκης, ο οποίος βρίσκεται ήδη στα Παραπολιτικά FM. Στόχος είναι να βγει στον αέρα ο σταθμός την 1η Δεκεμβρίου.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου