Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

... Ιβάν Σαββίδης - οριστικός υπερθεματιστής ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ιβάν Σαββίδης
Κατέθεσε την πρώτη δόση
ύψους 20,5 εκατ. ευρώ



Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του πόθεν έσχες του


Την πρώτη δόση του συνολικού τιμήματος για την τηλεοπτική άδεια, της εταιρείας DIMERA MEDIA, πλήρωσε σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης. Το ποσό της δόσης, ανέρχεται σε 20,5 εκατ. ευρώ και η καταβολή του πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τον έλεγχο του πόθεν έσχες του.

Ανακοίνωση για την ανακήρυξη του Ιβάν Σαββίδη σε οριστικό υπερθεματιστή εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

"Σήμερα Παρασκευή 30-9-2016 εκδόθηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αρ.Πρωτ. 267/30-9-2016 με την οποία εγκρίνεται το υπ’ αρ. 28/30.9.2016 Πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής για μία (1) από τις τέσσερις (4) δημοπρατηθείσες άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), η εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED» έναντι τιμήματος 61.500.000 € (εξήντα ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ)" αναφέρει η ανακοίνωση.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου