Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

... εργαζόμενοι στο MEGA και μέλη της ΕΤΙΤΑ στη Βουλή ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

" Όχι μαύρο στις ζωές μας"



Έξω από τη Βουλή συγκεντρώθηκαν μέλη της ΕΤΙΤΑ και εργαζόμενοι του Mega για το "μαύρο στις ζωές μας" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, διαμαρτυρόμενοι για τον νόμο που αφορά στις τηλεοπτικές άδειες.

"Διεκδικούμε τις αποζημιώσεις μας αγωνιζόμαστε για τις δουλειές μας. Όχι στο μαύρο, ναι στο αύριο", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι του Mega, με τον εκπρόσωπό τους να καταγγέλλει την κυβέρνηση για τη στάση που έχει τηρήσει απέναντι στις τράπεζες.




Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ, κ. Γιώργος Σκεπετζάκης, δήλωσε: "Από πίσω μου βλέπετε διαπλεκόμενους εργαζόμενους. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν 2000 οικογένειες να μην βρεθούν στον δρόμο".

"Βγάλαμε ανακοίνωση για την ΕΡΤ και για τα ψέματα του κυρίου Τσίπρα. Εμείς κάναμε έξι μέρες απεργία και η ΕΡΤ άνοιξε", απάντησε ερωτηθείς για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για τη στάση των εργαζομένων των ιδιωτικών Μέσων όταν έκλεισε η ΕΡΤ.




Αντιπροσωπεία των εργαζομένων θέλει να παραδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στη Βουλή, ωστόσο η είσοδος είναι αποκλεισμένη από άνδρες της Υ.ΜΕ.Τ.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου