Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Σε δίκη - Ψυχάρης και 10 στελέχη της Alpha Bank

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σε δίκη ο Σταύρος Ψυχάρης
για το δάνειο των 47,7 εκατ. ευρώ


Μαζί του θα δικαστούν και 10 στελέχη της Alpha Bank

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσει ο άλλοτε ισχυρός άντρας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης. Ο πρώην εκδότης παραπέμπεται να δικαστεί για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία που αφορά σε δάνειο ύψους περίπου 47,7 εκατ. ευρώ. Την παραπομπή σε δίκη του Στ. Ψυχάρη ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.

Με το ίδιο βούλευμα εκτός από τον Ψυχάρη παραπέμπονται να δικαστούν και δέκα στελέχη της Alpha Bank που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απιστίας στην υπηρεσία καθώς εμφανίζονται να άναψαν το «πράσινο φως» για τη χορήγηση του συγκεκριμένου δανείου χωρίς να έχουν δοθεί επαρκείς εγγυήσεις.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΟΛ είχε λάβει το δάνειο ύψους 47, 7 εκατ. ευρώ από την συγκεκριμένη τράπεζα προκειμένου να αγοράσει μετοχές του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη...
---
*

2 σχόλια:

  1. Ψόφος στον κερατά!!! Να τα φάει στους γιατρούς όσα έφαγε από τις αποζημιώσεις των εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ανθρωπος ειναι αθωος. Οι "ευχες" να πανε στους διευθυνταδες, τους συνδικαλιστες και τα τσιρακια του κυρ Σταυρου, που κορόιδευαν τους εργαζομενους και συνεχιζουν ακομα.

      Διαγραφή