Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Σπορ FM 94.6 - εκκαθαρίσεων συνέχεια

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εκτός Σπορ FM 94.6
ο Μάκης Διόγος και ο Γιάννης Κυφωνίδης 


Εκκαθαρίσεων συνέχεια στο αθλητικό ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

update: Την θέση τους στον Σπορ FM 94.6, παίρνουν δύο «κομμένοι» από τον Σκάι 100.3. Ο Μιχάλης Τσίγκρης και ο Γιώργος Τσαντάκης αναλαμβάνουν το απογευματινό 3 με 5 τα Σαββατοκύριακα, στις ίδιες (σχεδόν) μέρες και ώρες που ήταν και στο ραδιόφωνο του Σκάι.

Έπειτα από πολυετή συνεργασία με τον Σπορ FM, που είχαν και οι δύο, αποτελούν παρελθόν από τον σταθμό. Ο Μάκης Διόγος έκανε εκπομπές σε διάφορες ζώνες προγράμματος στη συχνότητα και ο άλλος ήταν ρεπόρτερ της ΑΕΚ τα τελευταία 11 χρόνια.

Τόσο εκείνοι όσο και η εκπομπή τους, κάθε Σαββατοκύριακο 3 με 5 το απόγευμα, δεν θα συνεχίσουν στον Σπορ FM. Ο δε Μάκης Διόγος κάνει λόγο για ένα «λίγο άδοξο τέλος». Στα post και των δύο, ο παραγωγός και μέτοχος του ραδιοσταθμού, Μπάμπης Χριστόγλου, αφού τους ευχαρίστησε εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι «θα τα ξαναπούν» στο μέλλον.
Οι δύο δημοσιογράφοι μπαίνουν σε μια μακρά λίστα «θυμάτων» των εκκαθαρίσεων που γίνονται τελευταία στο Σπορ FM. Είχαν προηγηθεί οι Βασίλης Παπαθεοδώρου, Άρης Ασβεστάς, Νικόλας Βασιλαράς, Κώστας Μανωλιουδάκης, Γιώργος Νοικοκύρης, Ανδρέας Μορφόπουλος και πολλοί άλλοι. Αλαφούζος rules.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου