Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην υπηρεσία του κάθε Public...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ
διαφημίζει τον εργασιακό μεσαίωνα
της Μαύρης Παρασκευής


Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων AΠE-ΜΠΕ ανακοίνωσε με μήνυμά του στο twitter ότι θα μεταδώσει ζωντανά μέσα από το ιδιωτικό κατάστημα Public την Μαύρη Παρασκευή, που έχει συνδεθεί με κατάφωρη παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο.

Στο μήνυμά του αρχικά διαφημίζει ότι τα Public υποδέχονται και φέτος την Μαύρη (για τους εργαζόμενους) Παρασκευή αναπαράγοντας σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας.

Όπως έχει καταγγείλει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής η Μαύρη Παρασκευή αποτελεί μια «καταναλωτική και εργοδοτική καφρίλα» την οποία τα Public και άλλα καταστήματα εισήγαγαν και στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ δοκιμάζοντας στα όρια τις αντοχές των υπαλλήλων τους αλλά και την αξιοπρέπεια των καταναλωτών.
#PraktoreioBusiness Τα @PublicStores υποδέχονται και φέτος την #BlackFriday https://t.co/B3ocGTIABH
Το @amna_news θα μεταδώσει αύριο μέσω #livestreaming την #PubicBlackFriday από το κατάστημα #Public του Συντάγματος pic.twitter.com/GR2Tr86JDe
— ΑΠΕ-ΜΠΕ (@amna_news) November 23, 2017
Στις Ηνωμένες Πολιτείες αρκετοί υπάλληλοι έχουν χάσει τη ζωή τους όταν ποδοπατήθηκαν από αλλόφρονες καταναλωτές, που συνέχισαν να ψωνίζουν ακόμη και πάνω από τα νεκρά σώματά τους.

Μπορείτε να δείτε όλα τα περιστατικά δολοφονιών και θανάσιμων τραυματισμών υπαλλήλων και πελατών στη σελίδα blackfridaydeathcount.com

Αποτελεί ειρωνεία της τύχης ότι το αμέσως επόμενο μήνυμα που ανάρτησε το AΠE-ΜΠΕ αφορούσε διεθνή διάσκεψη με θέμα «Ο Κοινωνικός Διάλογος και το Μέλλον της Εργασίας» (#Futureofwork) που πραγματοποιείται στην Αθήνα. Τους κυβερνητικούς στόχους και τις προτεραιότητες του υπ. Εργασίας, όπως μαθαίνουμε ανέπτυξε η Έφη Αχτσιόγλου.
Διεθνής Διάσκεψη με θέμα «Ο Κοινωνικός Διάλογος και το Μέλλον της Εργασίας» (#Futureofwork) πραγματοποιείται στην Αθήνα. Τους κυβερνητικούς στόχους και τις προτεραιότητες του υπ. Εργασίας ανέπτυξε η Έφη Αχτσιόγλου https://t.co/hjtXFsk4KT
— ΑΠΕ-ΜΠΕ (@amna_news) November 23, 2017
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου