Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Απλήρωτοι ΔΟΛ - τελευταίες εξελίξεις

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κάτι κινείται...

Συνάδελφοι,


Σας ενημερώνω ότι σε συνάντηση που είχαμε με εκπρόσωπο του δικηγορικού γραφείου Αγγελίδη, πληροφορηθήκαμε ότι αυτός θα παρέδιδε στις εισηγήτριες-δικαστίνες τον πίνακα των οφειλομένων στους εργαζόμενους, κατά τη διάρκεια της Ειδικής Διαχείρισης του ΔΟΛ, χθες Τρίτη 28/11/2017.

Στα οφειλόμενα αυτά (υπερπρονόμιο) θα περιλάμβανε, όπως μας είπε, μόνο τις μισθοδοσίες Ιουνίου, Ιουλίου και τις 10 μέρες του Αυγούστου. Επειδή δεν θα περιλαμβάνει την αναλογία Δώρου Χριστουγέννων και την αποζημίωση της μη ληφθείσας άδειας, το δικηγορικό γραφείο του Δημ. Περπατάρη, που μας εκπροσωπεί, θα κάνει παρέμβαση στις εισηγήτριες-δικαστίνες, με αίτημα να συμπεριληφθούν και αυτά στο λεγόμενο υπερπρονόμιο.

Παράλληλα, μαζί με το νομικό μας σύμβουλο Δημήτρη Περπατάρη, επικοινωνήσαμε με τις δικαστίνες-εισηγήτριες χθες το πρωί, αλλά δεν είχαν παραλάβει μέχρι τότε τις καταστάσεις. Επίσης επικοινωνήσαμε με εκπροσώπους και άλλων πρώην εργαζομένων του ΔΟΛ, ώστε να συντονίσουμε τις ενέργειές μας για τις πρόσθετες παρεμβάσεις που αναφέρθηκαν πιο πάνω.

Σύντομα θα γίνει νέα συνάντηση με εκπρόσωπο του Αγγελίδη ώστε να σας ενημερώσω και για την εξέλιξη της αναγγελίας των οφειλομένων από τη διοίκηση Ψυχάρη.

Συναδελφικά

Γιάννης Μπελίκας
Αν. Γραμματέας ΕΤΗΠΤΑ

---
*

4 σχόλια:

  1. Συνάδελφε, την ενημέρωση αυτή, σαν αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας πρέπει πρώτα να την αναρτάς στην ιστοσελίδα της ΕΤΗΠΤΑ και φυσικά δευτερευόντως και στα άλλα site του κλάδου. Είναι καιρός η ιστοσελίδα του σωματείου να ενημερώνει τον κλάδο επί όλων των θεμάτων που τον απασχολούν, εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, θέματα ανεργίας, κοινωνικής πρόνοιας, προγράμματα επιμόρφωσης, απασχόλησης του ΟΑΕΔ κ.α.
    Νοοτροπίες και αντιλήψεις του παρελθόντος μελών του Δ.Σ. που βάζουν «φραγμούς επικοινωνίας» εκφράζουν έλλειψη σεβασμού προς τα μέλη του σωματείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΗΟΥΣ, ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ.
      ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ...ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!

      Διαγραφή
    2. Συνάδελφε, τα μέλη του Δ.Σ. που βάζουν "φραγμους επικοινωνίας" είναι αβάπτιστα;

      Διαγραφή
  2. Μας σκοτωνουν. Καποιοι απο εμας, κυριολεκτικά οδηγούνται σε φυσικη φθορά (θυρωροι δολ, άποροι, μεσηλικες, εκτος σωματείου σαν παλιοι κλητηρες, που δεν δικαιουντω-μετα απο 36 χρονια στον δολ, άρρωστοι με κουρελιασμένη αξιοπρέπεια , να ζητιανευουμε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή