Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Απλήρωτοι ΔΟΛ -
Κατάθεση πίνακα προαφαιρούμενων ΔΟΛ
στην εισηγήτρια των Πτωχεύσεων


Από το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Αγγελίδης & Συνεργάτες μας έστειλαν το εξής μέιλ:

Αξιότιμοι,

Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκε σήμερα ο πίνακας προαφαιρουμένων στην εισηγήτρια των πτωχεύσεων του Πρωτοδικείου Αθηνών με την επισήμανση του κατεπείγοντος λόγω κυρίως των αναγκών των πρώην εργαζομένων.

Επιφυλάχτηκε να τον μελετήσει κατανοώντας το αίτημά μας.

---
Αποχώρηση
από τον ΣΠΟΡ FM


Αποχωρεί από τον ΣΠΟΡ FM ο μέχρι σήμερα διευθυντής του σταθμού Γιώργος Κοσμάς.

Ο Γ. Κοσμάς, από τη θέση του, συνέβαλε στην επιτυχημένη πορεία του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού του Ομίλου του ΣΚΑΙ.

Η διοίκηση του Ομίλου τον ευχαριστεί για την καλή συνεργασία και εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.
---
Από το 2015 η καταγγελία
για όσους εργάζονται εξ αποστάσεως
στην ΕΡΑ Ιωαννίνων

Η εργασία εξ αποστάσεως στην ΕΡΑ Ιωαννίνων δεν είναι μια νέα υπόθεση. Αλλά ένα καθεστώς που επέστρεψε το 2015 με το άνοιγμα της ΕΡΤ “Δυστυχώς, μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΑ Ιωαννίνων βλέπουμε να υιοθετούνται λειτουργίες που μας παραπέμπουν στις παλιές κακές μέρες της ΕΡΤ και αναβιώνουν οι παθογένειες του παρελθόντος” δήλωναν με επιστολή τους προς τη δίοικηση της ΕΡΤ, στις 10,7.2015 οι εργαζόμενοι, Αγγελική Παππά

Βαρβάρα Μάντζιου, Αλεξάνδρα Κωσταδήμα, Ελένη Στεργιοπούλου, Παναγιώτης Τζόκας
Κώστας Σολωμός και Σωτήρης Αργύρης (...)
Συνέχεια ΕΔΩ
---
Αναστολή
για την κυριακάτικη
έκδοση του "Ριζοσπάστη"

Από το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, ο "Ριζοσπάστης" αναστέλλει την κυριακάτικη έκδοσή του.

Η ύλη που φιλοξενείται στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» ενισχυμένη, με περισσότερες σελίδες, εντάσσεται στη νέα έκδοση που θα κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο. Η νέα έκδοση θα έχει 40 σελίδες, με αρθρογραφία, ρεπορτάζ, έρευνες, ειδικές σελίδες για εργαζόμενους, για γυναίκες, για τους στρατευμένους, την ιδεολογία, την επιστήμη, κ.α. .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ αναλυτικά, στην ιστοσελίδα του “Ριζοσπάστη” τη σχετική ενημέρωση.
---
Διαγωνισμός
για την παρακολούθηση
και ανάλυση των ελληνικών ΜΜΕ

Διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Υπηρεσίες παρακολούθησης και ανάλυσης Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα» προκηρύσσει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Σκοπός είναι η παροχή μιας έγκαιρης, ενημερωμένης σύνοψης των καθημερινών πληροφοριών, με τη μορφή ανασκοπήσεων Τύπου, σχετικά με τον τρόπο αναφοράς θεμάτων που αφορούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση στα Μέσα Ενημέρωσης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 160.000 ευρώ και προσφορές θα υποβάλλονται μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.
---
Νωρίτερα από άλλες χρονιές,
το δώρο Χριστουγέννων στους άνεργους

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού θα καταβάλλει νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές το δώρο Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα:

Από τη Δευτέρα 11.12.2017 θα καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων 2017 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Από τη Δευτέρα 11.12.2017 θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά καταβάλλονται από 11.12.2017 μέχρι και 07.01.2018.

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Σημειώνεται ότι ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Μόνο που ο κύριος Αγγελίδης - χρόνια του πολλά κιόλας γιόρταζε χθες - ξέχασε να γράψει στο μέιλ ότι στο «υπερπρονόμιο» - 5 μήνες μετά - σχεδιάζει να μην συμπεριλάβει υπόλοιπο αδείας και δώρο Χριστουγέννων, αλλά να τα ρίξει στον απύθμενο «κουβά» του ΔΟΛ. Χαζή ερώτηση: κάτι τέτοιο δεν θεωρείται ποινικό αδίκημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξυπνη η ερωτηση! Ποινικο αδικημα οι τραπεζες επι ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή