Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Η Alter Ego απολύει, η ΕΣΗΕΑ σιωπά...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ηχηρή σιωπή...


Εως χθες το βράδυ η ΕΣΗΕΑ δεν είχε βγάλει καμία ανακοίνωση για την απόλυση της συναδέλφου Παναγιώτας Μπίτσικα από την εταιρεία Alter Ego, που εκδίδει μεταξύ άλλων την εφημερίδα «Το Βήμα».

Η συνάδελφος, όπως γράψαμε αναλυτικά χθες, απολύθηκε ύστερα από 21 ολόκληρα χρόνια δουλειάς στον πρώην ΔΟΛ, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει μια σύμβαση που αποτελεί μνημείο αντεργατικών διατάξεων και η οποία προκάλεσε προ μηνός θύελλα αντιδράσεων σε εργαζόμενους και σωματεία.

Η μοναδική συνδικαλιστική παράταξη που έβγαλε σχετική ανακοίνωση ήταν το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ...

---
efsyn.gr
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Η ΕΣΗΕΑ αποδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς, τις ατομικές συμβάσεις της Alter Ego. Το μόνο που έκανε ήταν να διαβουλευθεί για δυό - τρία σημεία. Αυτή είναι σήμερα η ΕΣΗΕΑ. Υποταγμένη στις βουλές των αφεντικών.
    Όσο για τα μέλη της, φελλοί θέλουν να τους διοικούν, φελλούς ψηφίζουν, όπως έλεγε ο Β. Ραφαηλίδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και άλλοι πολλοί έμειναν στο δρόμο από τον ΔΟΛ, από τον ΠΗΓΑΣΟ κ.λπ. ΜΜΕ. Δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί με δεκαετίες εργασίας. Ποιός μίλησε για όλους αυτούς τους άνεργους, τους απλήρωτους στα πιο πολλά ΜΜΕ και αυτούς που βρέθηκαν στο δρόμο χωρίς αποζημιώσεις; Ομως, όλοι αυτοί οι εκπρόσωποι οι απρόσωποι ασχολούνται με τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ. Βρε αχαρακτήριστοι, πώς είναι δυνατόν να σώσετε έναν ασφαλιστικό οργανισμό όταν οι θέσεις εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς ΔΕΝ είναι προτεραιότητα για εσάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή