Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Τα ελληνικά ΜΜΕ, ο Ραχόι, ο Ιγκλέσιας και τα... παπάκια

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ένα δάνειο από μία τράπεζα
είναι πιο μεγάλη είδηση από τη
βαριά καταδίκη 30 πολιτικών στελεχών



Ποια Ισπανία τώρα; Η σκυλίτσα που υιοθέτησε τα παπάκια είναι το θέμα...

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Περίεργη αντίληψη έχουν για την επικαιρότητα οι αρχισυντάκτες των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων.

Ενα τεράστιο σκάνδαλο συγκλονίζει την Ισπανία και το Λαϊκό Κόμμα με δεκάδες χρόνια φυλάκισης σε τριάντα τόσα πρόσωπα αλλά η είδηση εξαφανίστηκε από τα εγχώρια δελτία ειδήσεων. Είναι τόσο μεγάλο το γεγονός που δεν αποκλείεται να οδηγήσει και στην πτώση της κυβέρνησης Ραχόι (σήμερα είχαμε και πρόταση μομφής εναντίον της).

Αλλά, εδώ, το αγνόησαν. Προτίμησαν να μεταδώσουν μία είδηση για μία σκυλίτσα που υιοθέτησε κάτι παπάκια ή μία τσούχτρα-γίγαντας που εμφανίστηλε σε μία ακτή. Ω, ναι! Προφανώς τις αξιολόγησαν πιο σημαντικές ως ειδήσεις.

Βέβαια, δεν έδειξαν την ίδια... αναισθησία με το σπίτι του Πάμπλο Ιγκλέσιας που έγινε πρώτο θέμα παντού. Τους άγγιξε φαίνεται κάποια ευαίσθητη, όχι πολιτική, χορδή.

Διότι, όπως και να το κάνουμε, ένα νόμιμο δάνειο από μία τράπεζα είναι πιο μεγάλο θέμα από τη βαριά καταδίκη 30 πολιτικών στελεχών για χρηματισμό. Χρήματα ο μεν, χρήματα και οι δε. Σιγά τη διαφορά. 

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ έχουν περίεργη αντίληχη οι αρχισυντάκτες. Για να είσαι αρχισυντάκτης πρέπει να είσαι και αρχιδουλικό. Και σαν τέτοιο πλάσμα αντιλαμβάνεται τα γεγονότα και άλλα τα παρουσιάζει και άλλα τα θάβει. Α. Ρ. Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή