Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Νέα δεξιά εφημερίδα από τον Χρ. Μουλίνο

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ποιος βγάζει
τη «νέα δεξιά εφημερίδα
με τον Χρ. Μουλίνο»


«Νέα δεξιά εφημερίδα από τον Χρ. Μουλίνο». Αυτός είναι ο τίτλος του κειμένου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών το οποίο αναφέρεται στην προετοιμασία για έκδοση νέας ημερήσιας εφημερίδας. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο έμπειρος δημοσιογράφος Χρίστος Μουλίνος (τέως διευθυντής της ...αδικοχαμένης "Ελευθερίας Του Τύπου" - συμφερόντων Μαρινάκη) έχει αρχίσει τις πρώτες επαφές με στελέχη της αγοράς, ευελπιστώντας ότι τέλη Σεπτεμβρίου όλα θα είναι έτοιμα για να βγεί το φύλλο στα περίπτερα.

Στόχος, λέει, της νέας απογευματινής εφημερίδας θα είναι να αποσπάσει αναγνώστες από τον "Ελεύθερο Τύπο" των Μπενέκου - Σκαναβή και από την "Δημοκρατία" του Φιλιππάκη (την τελευταία είχε στήσει κυριολεκτικά από το μηδέν ο Χρ. Μουλίνος).

Σε πρώτη φάση, όπως γράφει το Secret, το έντυπο δεν θα έχει κυριακάτικο φύλλο και θα περιορίζεται σε μια πιο πλούσια έκδοση το Σάββατο ενώ σε επίπεδο οικονομικής στήριξης, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πολύ αξιόπιστος επιχειρηματίας που είναι διατεθειμένος να επενδύσει στο εκδοτικό εγχείρημα.

ΥΓ Πάει για Φθινόπωρο (αν και εφόσον...) το σχέδιο Φουρθιώτη για κυριακάτικο gossip φύλλο υπό τον διακριτικό τίτλο "Αποκαλυπτικά". Αιτία οι εξελίξεις στο "Εψιλον" στο οποίο ο Μένιος παραμένει προς το παρόν με δικαστική απόφαση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από Σεπτέμβριο δεν θα πλήξει κανείς...
---
zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου