Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Το «αριστερό εξτρέμ του Βαγγέλη Μαρινάκη»...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

... και η "Σεκιουριτάτε του Τσίπρα"


Επανήλθε ο δημοσιογράφος Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το άρθρο του στο in.gr, με τον τίτλο «Αλέξη, τον Τσαουσέσκου στο τέλος τον εκτέλεσαν». Μάλιστα ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας ζήτησε και την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης διερωτώμενος τίνος συμφέροντα εξυπηρετεί ο Λ. Χαραλαμπόπουλος (δείτε ΕΔΩ). 


Ο δημοσιογράφος, γνωστός πλέον και ως «αριστερό εξτρέμ του Βαγγέλη Μαρινάκη», έγραψε νέο άρθρο στο πάλαι ποτέ σοβαρό και αξιόπιστο in.gr για την αντίδραση Ρήγα κάνοντας λόγο για «Σεκιουριτάτε του Τσίπρα». Χαρακτηριστικά ο Λ. Χαραλαμπόπουλος ανέφερε:
«Η ανάρτηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον μου ήρθε να επιβεβαιώσει ότι αφενός στο κυβερνών κόμμα δεν τα πάνε καλά με την ανάγνωση, αφετέρου ότι δεν πολυσυμπαθούν την ελευθερία του Τύπου. Αρχίζουν να μοιάζουνε με τη Σεκιουριτάτε του Τσαουσέσκου»
(ολόκληρη η απάντηση Χαραλαμπόπουλου στον Ρήγα ΕΔΩ).
Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγας απάντησε στο δεύτερο «κείμενο - απολογία», όπως το χαρακτηρίζει, του Λ. Χαραλαμπόπουλου αναφέροντας:
“Ο κ. Χαραλαμπόπουλος με δεύτερο κείμενο απολογία για δήθεν περιορισμού της άποψης αποφεύγει να μιλήσει γιατί ζήτησα την παρέμβαση εισαγγελέα για όσα έγραψε. Να του εξηγήσω λοιπόν.Απειλεί, ενδεχομένως και να προτρέπει με εκτέλεση τον εκλεγμένο με δημοκρατικές διαδικασίες πρωθυπουργό της χώρας. Η άποψη όταν εμπεριέχει απειλές για εκτέλεση στις δημοκρατίες είναι αξιόποινο αδίκημα.
Επιμένω λοιπόν σε παρέμβαση των εισαγγελικών λειτουργών για διερεύνηση τέλεσης ποινικών αδικημάτων.”

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου