Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 4/12 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Υπογράψτε
για να κατέβουν οι φωτογραφίες
των γυναικών που διαπομπεύθηκαν

Το Νews247 αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συλλογή υπογραφών, προκειμένου να αποσυρθούν από το διαδίκτυο οι φωτογραφίες των γυναικών που δημοσιοποιήθηκαν πριν από 4 χρόνια. Το Νews247, σεβόμενο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία δεν δημοσίευσε τις φωτογραφίες. Οι άνθρωποι δεν μπορεί να γίνονται βορά των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

ΓΙΑ να υπογράψετε διαβάστε εδώ
---
30 μήνες φυλάκιση στον Μπακατσέλο
για μη καταβολή δεδουλευμένων
στους εργαζόμενους του «Αγγελιοφόρου»

Σε 30 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε από το Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο Βασίλειος Μπακατσέλος, γιος του Αλέξανδρου Μπακατσέλου, για μη καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», η οποία πτώχευσε πέρσι το Δεκέμβριο. Τη μήνυση είχε καταθέσει η Επιθεώρηση Εργασίας, ενώ ο ίδιος ο Βασίλειος Μπακατσέλος δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του. Η ποινή είναι μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα και η έφεση έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο http://www.dailythess.gr/
---
Και το ETV στην Κύπρο

Και το Ε-ΤV εκπέμπει πλέον στην Κύπρο! Από την περασμένη εβδομάδα στη συχνότητα του κυπριακού Plus μεταδίδεται το πρόγραμμα του νέου κυπριακού καναλιού Epsilon TV, με ειδήσεις και ψυχαγωγικές εκπομπές, σε συνεργασία με τον ελλαδικό σταθμό.
---
Στις 24 Μαρτίου
η δίκη για τα μπόνους στην ΕΡΤ

Νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της «δίκης της ΕΡΤ». Το δικαστήριο έκανε δεκτά τα αίτημα των δικηγόρων των κατηγορουμένων και διέκοψε για τις 24 Μαρτίου 2017. Η δίκη είχε αρχικά αναβληθεί τον Μάρτιο του 2016 λόγω της αποχής των δικηγόρων και στη συνέχεια πήρε ξανά αναβολή για τις 22 Νοεμβρίου, οπότε κατατέθηκε εκ νέου το αίτημα.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος και σε μια εκ των υποθέσεων ο πρώην εντεταλμένος Γιώργος Χουλιάρας, όπως και άλλα πρώην στελέχη από τη διοίκηση και δημοσιογράφοι της εταιρείας.
---
Πέμπτο το «Documento» στο πρώτο του φύλλο

Πρεμιέρα με 41.320 φύλλα έκανε την προπερασμένη βδομάδα η νέα κυριακάτικη εφημερίδα, το «Documento», κερδίζοντας την πέμπτη θέση στον πίνακα των κυκλοφοριών. Εκδότης είναι ο Γιάννης Καλογρίτσας και διευθυντής ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Συνολικά οι κυριακάτικες πούλησαν –χωρίς την «Καθημερινή»– 346.860 φύλλα από 317.990 που είχαν στις 13/11, μείον δηλαδή 12.450 φύλλα.

Στην πρώτη θέση παρέμεινε το «Πρώτο Θέμα», αν και έχασε 870 φύλλα και έχει υποχωρήσει στη ζώνη των 80.000. Πολλά φύλλα έχασαν η «Δημοκρατία» (6.830) και ο «Τύπος» (5.110).
---
Προσεχώς μετακόμιση εκπομπών στον ΣΚΑΪ

Ανακατατάξεις αναμένονται στον ΣΚΑΪ μετά την επίσημη εξαγγελία του ειδησεογραφικού καναλιού ΣΚΑΪ 24 από τον ίδιο τον πρόεδρο της εταιρείας Γιάννη Αλαφούζο. Στον κεντρικό ΣΚΑΪ και στον ΣΚΑΪ 24 θα μεταδίδεται σίγουρα η «Πρώτη Γραμμή», πολύ πιθανόν οι «Αταίριαστοι», το μεσημεριανό και το βραδινό δελτίο ειδήσεων και οι «Ιστορίες». Το υπόλοιπο μέρος των εκπομπών του σημερινού ΣΚΑΪ θα μεταφερθεί στο ειδησεογραφικό κανάλι που θα αρχίσει να δημιουργείται το επόμενο διάστημα και θα μεταδίδεται ελεύθερα μέσω Internet, δορυφορικά μέσα από τις πλατφόρμες και ενδεχομένως ελεύθερα επίγεια, αν επέλθει συμφωνία για την ενοικίαση περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού (Channel 9, High TV), σε συνάρτηση με τις αποφάσεις της κυβέρνησης και του ΕΣΡ.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου