Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 17/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

H ΕΡΤ της παρενόχλησης και των ημετέρων,
το ...μύριο της Άννας, ο Ιβάν και η Έλλη Στάη

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

«Ναυάγιο» με Σαββίδη
Για άλλη μια φορά η εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στα ΜΜΕ ναυάγησε. Μετά τον ακυρωθέντα, ως αντισυνταγματικό, διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές και ύστερα από το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων για τον ΔΟΛ (είχε ζητήσει «κούρεμα» 80% των χρεών από τις τράπεζες – και του προσφέρθηκε 60%), δεν ευοδώθηκαν ούτε οι συζητήσεις με τον Φώτη Μπόμπολα για τη συμμετοχή του στον ΠΗΓΑΣΟ («Εθνος», «Goal News» κλπ.). Αγνωστο αν ο επιχειρηματίας επανέλθει με νέα πρόταση.

Σεξουαλική παρενόχληση
Ανω κάτω έχουν γίνει στην ΕΡΤ τα τελευταία 24ωρα. Εργαζόμενη δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος γνωστού ρεπόρερ κατήγγειλε, σύμφωνα με το nantiareport.gr της ρεπόρτερ Νάντιας Αλεξίου, στο Δ.Σ. της εταιρείας ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από προϊστάμενό της. Σύμφωνα με το ίδιο site, γίνεται προσπάθεια να τη μετακινήσουν σε άλλο τμήμα.

Προίκα και καράβια
Νέα αντιπαράθεση δημοσιογράφων μέσω social media. Το thetoc.gr της Ελλης Στάη ρώτησε για υπουργό που «ανέλαβε τον ρόλο άτυπου εμπορικού διευθυντή νεόκοπης εφημερίδας». Και ο Κώστας Βαξεβάνης του «Documento» απάντησε ότι «δεν αναζητούμε σωτηρία, γιατί δεν έχουμε πρόβλημα σωτηρίας. Είμαστε μια από τις πιο ισχυρές εφημερίδες. Ούτε γυναίκα με προίκα και καράβια».

Βύσματα
Η αντικατάσταση των εργολαβιών με συμβάσεις ορισμένου χρόνου μελετάται στην ΕΡΤ προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι και πληροφορίες αναφέρουν ότι ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή Σ.Ο.Χ. ορισμένων ειδικοτήτων με προκήρυξη για περίπου 150 θέσεις (μοντέρ, ηχολήπτες μέχρι υδραυλικούς και κομμωτές). Αλλά και λίγοι δημοσιογράφοι. Ημέτεροι…

Πρωταπριλιά
Σύμφωνα με το Youweekly.gr, η Αννα Βίσση πήρε 1 εκατ. ευρώ για να παρουσιάζει το «Star Academy». Αργεί η Πρωταπριλιά, κορίτσια…

---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου