Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

... o Σάτυρος των media γράφει - 1/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι (μη) μηνύσεις της ΤτΕ

Ώστε, έτσι λοιπόν.

Ο κ. Στουρνάρας κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για την Attica Bank. Η στήλη δεν είναι τραπεζική για να γνωρίζει τα θέματα αυτά σε βάθος. Αφού βρήκε επαρκή στοιχεία η ΤτΕ καλά έκανε. Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Ο "Σάτυρος" όμως θέλει να κάνει ένα σχόλιο σχετικά. Πρώτη φορά, η ΤτΕ έκανε την δουλειά της (μένει να δούμε αν την έκανε σωστά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Η ΤτΕ περιόρισε την ευαισθησία της στην Attica Bank για δάνεια που δεν περιορίζονται στον Καλογρίτσα. Περιλαμβάνουν τον Κόκκαλη, τον Φειδάκη, τον Ιωάννου κ.α.

Για τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα και στα media δεν είδαμε καμία μήνυση της ΤτΕ. Γιατί;
---
Τρολάρει τον Ψυχάρη

Ο κ. Κουρτάκης τρολάρει τον κ. Ψυχάρη.

Έγραψε στην στήλη του στα Παραπολιτικά ότι ο δεύτερος ετοιμάζει νέα ημερήσια εφημερίδα. Με τα "παλαιά υλικά" του ΔΟΛ. Θα τολμούσαν κάτι τέτοιο; Τόσα έχουμε δει. Αλλά, κι αν το κάνουν θα αποτύχουν. Όλοι μαζί να μαζευτούν περισσότερα φύλλα από τις "Ειδήσεις" δεν θα πουλάνε.

Ο ρους της ιστορίας δεν αλλάζει.
---
Η μάχη της τηλεθέασης

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η μέση τηλεθέαση της περασμένης εβδομάδας.

Στον ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα το ριάλιτι «Survivor». Όπως αποτυπώνεται στη μέτρηση της Nielsen, ο ΣΚΑΪ αύξησε τη θεαματικότητα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Alpha, η τηλεθέαση του οποίου αυξήθηκε, ενώ ο ΑΝΤ1 έχασε σχεδόν 2 μονάδες και το Star είχε επίσης πτώση. Μικρή αύξηση είχε το Mega και η ΕΡΤ1.

Θα φουντώσει η μάχη.
---
Ο αρθρογράφος... του Χίλτον

Ωραία μας τα γράφει κάθε Κυριακή ο κ. Γιάννης.

Δεν μας λέει, όμως. Μπορεί να πιει άνετα και χαλαρά τον καφέ του, εκτός του Βυζαντινού; Μάλλον, όχι. Ούτε στο Κολωνάκι δεν μπορεί πλέον. Γιατί και τα δικά του χέρια είναι λερωμένα στην κοινωνική καταστροφή των μνημονίων. Ας μην παριστάνει, συνεπώς, σήμερα τον τιμητή της κοινωνικής περιπέτειας.

Να πάει ο κ. Πρετεντέρης μια βόλτα στην Ζώνη στο Πέραμα ή στα χωράφια της Θεσσαλικής γης για να μας πει από εκεί αυτά τα ωραία που μας γράφει. Αν θέλει, πάμε και μαζί. Να δούμε. Όντως στις επόμενες εκλογές η Ν.Δ. θα πάρει 35%-40% και έχει από τώρα κλειδωμένη την αυτοδυναμία; Να δούμε. Συμφωνεί η αγορά και η κοινωνία με τους... τροϊκανοτσολιάδες που βγαίνουν πιο τροϊκανοί από τους τροϊκανούς;

Τροϊκανοτσολιάδες μέχρι το τέλος. 

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου