Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 11/5 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Μπροστά τα λεφτά θέλουν στην “Ιριδα”!

Πρεμιέρα με προβλήματα για το νέο ΔΣ της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Πριν καν προλάβει η νέα διοίκηση της ΕΙΗΕΑ να καταγράψει τα μείζονα προβλήματα του έντυπου Τύπου, ξέσπασε κρίση με το τυπογραφείο της Ίριδας. Αιτία, η απαίτηση της εκτυπωτικής μονάδας να προπληρώνεται για την εκτύπωση των εφημερίδων! Μέχρι τώρα οι εκδότες προπλήρωναν για την αγορά του χαρτιού και η απαίτηση της Ίριδας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Η ΕΙΗΕΑ ενημέρωσε τις τράπεζες, ζητώντας ουσιαστικά παρέμβαση, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην ομαλή εκτύπωση και τη διακίνηση των εφημερίδων.
---
Δικαστική προσαγωγή σε Ψυχάρη,
Μεϊμαράκη και Αλογοσκούφη
για την υπόθεση των Eurofighter

Την προσαγωγή του Σταύρου Ψυχάρη και των πρώην Υπουργών Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη για να καταθέσουν στις 15 Δεκεμβρίου 2017 στο πλαίσιο ποινικής υπόθεσης που αφορά θέματα σχετικά με τις πιέσεις που ασκούντο στα μέσα της δεκαετίας του 2000 για «θηριώδη» προμήθεια μαχητικών Eurofigher ,διέταξε σήμερα το ΣΤ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας.

Πως έφτασε η υπόθεση στο Δικαστήριο;

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.documentonews.gr/
---
Ο σταθμός της 24Media στους 88,6 

Ξεκίνησε να μεταδίδει τα σήματά του, ο 24Media Radio 88,6. O νέος ενημερωτικός σταθμός του Δημήτρη Μάρη, εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις του ομίλο 24Media στη Συγγρού. Από την επόμενη βδομάδα θα γίνουν κι άλλες αλλαγές στη μουσική που μεταδίδεται και ως τέλος του μήνα στόχος είναι να αρχίσει να μεταδίδει τις πρώτες ενημερωτικές και μουσικές εκπομπές.
---
Παππάς προς ΕΣΡ:
Τα πάντα είναι έτοιμα για τον
διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών (video)

Αυστηρό μήνυμα έστειλε προς τα μέλη του ΕΣΡ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για άλλες καθυστερήσεις και προειδοποιώντας τα μέλη του ΕΣΡ ότι αν δεν τηρούν τα καθήκοντα τους, τους νόμους και το σύνταγμα, θα έχουν τις σχετικές πειθαρχικές αστικές και ποινικές ευθύνες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.altsantiri.gr/
---
Θα αρχίσει να ενημερώνει η Digea

Σε εκστρατεία ενημέρωσης θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η Digea. Το πρώτο βήμα είναι οι συνεντεύξεις Τύπου που θα ξεκινήσουν να παραχωρούν τα στελέχη της διοίκησης, ο Πάνος Κυριακόπουλος και ο Κώστας Κιμπουρόπουλος. Με τον τρόπο αυτό θα επιχειρήσουν να αντιμετωπίσουν τα παράπονα των επαρχιακών τηλεοπτικών σταθμών, που πληθαίνουν.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου