Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Μπόμπολας - συντάξεις: "Κερδάμε, αδέλφια" !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το "Έθνος" έχει γίνει
πιο ΣΥΡΙΖΑ και από την "Αυγή"...


Ήδη στην Ομόνοια έχουν κατέβει συντάκτες και αναγνώστες του Εθνους και το γιορτάζουν. Ούτε με το Euro 2004 τέτοιο μεθύσι χαράς κι ευτυχίας...

Εντάξει, είπαμε, να έχει κάνει στροφή υπέρ της κυβέρνησης το Εθνος του Φώτη Μπόμπολα αλλά είναι τόσο απότομη αυτή (η στροφή) που... πέταξε την εφημερίδα έξω από το δρόμο (της αξιοπιστίας;).


Πώς εξέλαβε τη χθεσινή συμφωνία λοιπόν η καλή εφημερίδα; Ως θρίαμβο. Δείτε μόνο τους τίτλους των ρεπορτάζ του και θα καταλάβετε.


Τη σφαγή στις συντάξεις π.χ. που το TTP παρουσίασε ως «Η συμφωνία "βυθίζει" ακόμα περισσότερο τους συνταξιούχους» το Έθνος την έχει ως «Η συμφωνία και οι ανατροπές στις συντάξεις». Άκου «ανατροπές»; Πάλι καλά που δεν είδε αύξηση και κέρδη...Όσο για τη μείωση του αφορολόγητου είναι απλώς «Οι αλλαγές στη φορολογία»! Γενικά και αόριστα.

Και φυσικά πανηγύρια για τη ρύθμιση του χρέους, για τα έξτρα κονδύλια για την ανάπτυξη κ.ο.κ.Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος όμως: 3,6 ολόκληρα δις τα θετικά αντίμετρα! «Κερδάμε» αδέλφια. Ολοι Ομόνοια τώρα...
---
Δημ. Κανελλόπουλος/thepressproject.gr
---
*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου