Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

... o mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 1/5 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Μπάσκετ 1987, Φιλιππάκης,
Δ.Ο.Μαρινάκη μέχρι και Sfera 102,2...

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Βούτα τη γλώσσα στο μυαλό
«Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει κάθε ενέργεια βίας ή παρότρυνσης σε βία κατά φυσικών προσώπων, ανεξάρτητα, αν κάποιοι θεωρούν ότι με την πολιτική που άσκησαν ζημίωσαν τον ελληνικό λαό» ανέφερε η ανακοίνωση. «Φωτογράφιζε» τον Γιώργο Φιλιππάκη και τα όσα έγραψε εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα. Τα όσα ΑΘΛΙΑ έγραψε. Διάολε, ένας δημοσιογράφος δεν μπορεί στο προφίλ του στα social media να παρακινεί προς τη βία! Ο ίδιος θεώρησε πως ο λογαριασμός του είναι… πριβέ, κι αυτό έγραψε χθες απολογητικά. Ωστόσο, με κάθε σέβας προς το πρόσωπό του και τη διαδρομή του, σόρι κιόλας αλλά οι… μακακίες πληρώνονται. Και το αναφέρει κάποιος που κάποιες φορές στο παρελθόν βρέθηκε σε δυσχερέστατη θέση για κάτι που πόσταρε δημόσια (δίχως να βουτήξει τη γλώσσα στο μυαλό, που λέμε και στο Αργος).

Παραπολιτικά
Ο ΔΟΛ ανήκει από στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ερώτημα βέβαια πώς θα διαχειριστεί τη (μιντιακή) περιουσία που απέκτησε καθώς έχει ήδη καθημερινή εφημερίδα (την «Ελευθερία του Τύπου») και θα έχει και τα «Νέα», όπως και ραδιοσταθμό (τον Παραπολιτικά FM) και θα έχει κα τον Βήμα FM…

Νοθεία
Στο επίκεντρο βρίσκονται ξανά οι μετρήσεις ακροαματικότητας των ελληνικών ραδιοφώνων και η άνοδος του Sfera 102,2 αποδείχθηκε ότι είχε… λόγο και αιτία, και όχι επειδή απλώς τον σταθμό τον επέλεγε ο ακροατής. Από τις 2 Μαΐου «έτρεξε» ένας διαγωνισμός υπό μορφή έρευνας: οι παραγωγοί του σταθμού καλούσαν σε τυχαίους αριθμούς σταθερών τηλεφώνων, κι εφόσον εκείνος που απαντούσε έλεγε ότι άκουγε Sfera 102,2 τότε κέρδιζε ένα μερίδιο από 20.000 ευρώ ή διάφορα δώρα. Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα για τις καταγγελίες και αφορούν αλλοιώσεις μετρήσεων ακροαματικότητας.

Γελοιότητες
Το Epsilon TV ανακοίνωση τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Καρβέλα για το «Star Academy» ύστερα από το φραστικό επεισόδιο που είχε live με τον Μένιο Φουρθιώτη. Ενα σόου-κλαυσίγελος, αντάξιο της γελοιότητας που το διακρίνει.

Ανάθεμα!
Ορισμένοι σε κάτι εβδομαδιαία φύλλα θεωρούν ότι κάνουν μίντια. Ρεπορτάζ μίντια. Ανάθεμα κι αν έχουν σταυρώσει είδηση εδώ και μήνες. Ανάθεμα!

Βιβλιάρα!
«Είναι το βιβλίο αυτό ένα χρέος που ξεπληρώνεται για τους ανθρώπους που το 1987 έκαναν κάτι υπέροχο, κάτι που δεν φανταζόμασταν ποτέ, κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ». Με τα λόγια αυτά ο διευθυντής της εφημερίδας «Φως των Σπορ» και εκ των κορυφαίων στελεχών του Sport24.gr, Γιάννης Φιλέρης, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «Τίποτα δεν μας σταμάτησε», φυσικά για το Ευρωμπάσκετ του ’87 στην Αθήνα. Κυκλοφορεί από την «Physical Goods» της 24Media σε αποκλειστική συνεργασία με τα Public.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου