Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΕΔΟΕΑΠ - "Πήρε ο υπουργός και είπε να ψηφίσουμε αύριο"

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Κάλπη στον ΕΔΟΕΑΠ κατ’ εντολή υπουργού!


Βιάζονται τόσο πολύ να “σώσουν” τον ΕΔΟΕΑΠ με βάση το σχέδιο ρύθμισης που δόθηκε από το υπουργείο Εργασίας που αποφάσισαν να παραβιάσουν το Καταστατικό του οργανισμού για να στήσουν κάλπες επί 3 ημέρες.

Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ με απόφαση έξι μελών του αποφάσισε να στηθούν κάλπες τη Δευτέρα - Τρίτη και Τετάρτη χωρίς να προηγηθεί Καταστατική Συνέλευση και στις οποίες οι μέτοχοι θα κληθούν να ψηφίσουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο σχέδιο της τροπολογίας.

Με την οποία τροπολογία παύουν να είναι μέτοχοι και γίνονται απλοί ασφαλισμένοι! Βιαζόντουσαν να λάβουν αυτή την απόφαση, αφού όπως δήλωσε μέλος του ΔΣ “πήρε ο υπουργός και είπε να ψηφίσουμε αύριο”!

Στην απόφαση αυτή ψήφισαν λευκό η Πόπη Χριστοδουλίδου και ο Πάνος Νεστορίδης. Η μεν Π. Χριστοδουλίδου πρότεινε να γίνει άμεσα συνεδρίαση με τις 4 ενώσεις-μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ ώστε να αποφασισθεί από κοινού η επόμενη ενέργεια, πρόταση που απορρίφθηκε από τους “5” και έλαβε δυο λευκά. Ο Π. Νεστορίδης ψήφισε λευκό σημειώνοντας ότι συμφωνεί με την τροπολογία αλλά γίνεται κατά παραβίαση του Καταστατικού και βασιζόμενα τα μέλη του ΔΣ σε μια προφορική νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου.

Η απόφαση για 3ήμερη ψηφοφορία θα δημοσιευθεί στον Τύπο, ενώ η ΕΣΗΕΑ από τη δική της πλευρά πάλι με απόφασης πλειοψηφίας, θεωρεί ως “καλή βάση” τη ρύθμιση.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου