Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Μεγάλη κινητικότητα στα ΜΜΕ - έντυπα πάνε κι έρχονται...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Διαβάσαμε στους zoornalistas:


Τρίζουν οι καρέκλες γνωστών διευθυντών



Τρίζουν οι καρέκλες των υπό αμφισβήτηση διευθυντών, μετά και τα πενιχρά κυκλοφοριακά αποτελέσματα των πρωτοσέλιδων με την κάλυψη της πύρινης λαίλαπας στην Ανατολική Αττική.

***

Μάλιστα σε μια εφημερίδα -πληροφορούμαστε- έγινε χαμός με την ιδιοκτησία, εκνευρισμένη τα μάλα, να προειδοποιεί πως "ο χρόνος τελειώνει, η κλεψύδρα αδειάζει..."

***

Ουδέν νεώτερον από το μέτωπο της νέας "Απογευματινής". Πάντως οι έχοντες αναλάβει να τρέξουν το πρότζεκτ εμφανίζονται υπεραισιόδοξοι για "πολύ δυνατή χρηματοδότηση"

***

ΚΟΥΊΖ: Απογευματινό έντυπο έχει δυο εκδότες - συνεταίρους, που ο ένας για τον άλλον έχει την χειρότερη άποψη, αλλά τα χρέη είναι πολλά και τους κρατούν σφιχταγκαλιασμένους. Ποιοι είναι;

***

Νέα μετακόμιση για το "Εθνος". Λέγεται ότι θα ακολουθήσει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το Epsilon, στις παλιές εγκαταστάσεις του Mega στην Παιανία.

***

Παρεμπιπτόντως ο έμπειρος δημοσιογράφος Κώστας Κυριακόπουλος (παλιός της Ελευθεροτυπίας) εντάχθηκε, ως αρχισυντάκτης, στο δυναμικό του "Εθνους".

***

Φημολογείται εντόνως στην πιάτσα ότι ο «εφημεριδάς» Χρίστος Μουλίνος ηγείται σχήματος για την έκδοση (εντός του Οκτωβρίου) νέου μοντέρνου επιθετικού κεντροδεξιού φύλλου.

***

Εβδομαδιαίο έντυπο α λα "Κανάρ Ανσενέ" (η γνωστή γαλλική σατυρική εφημερίδα) πρότεινε επιχειρηματίας σε πασίγνωστο από την τηλεόραση δημοσιογράφο.

***

Κινητικότητα αναπτύσσεται τελευταίως στην μπάντα των FM. Έχουν πέσει οι τιμές και οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί. Η συχνότητα του ΒΗΜΑ FM και του Flash είναι στην βιτρίνα.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου