Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

... δεν έβαλε το 1 εκατ. ο Φώτης Μπόμπολας ..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απλήρωτοι παραμένουν
οι εργαζόμενοι του MEGA...


Η Πέμπτη σχεδόν πέρασε και οι περίπου 500 εργαζόμενοι του Mega δεν είδαν να πιστώνεται ούτε ένα ευρώ στους λογαριασμούς τους. Ο... Φώτης Μπόμπολας είχε υποσχεθεί την Τετάρτη στους εκπροσώπους τους ότι θα κατέθετε ένα εκατ ευρώ για να πληρωθούν ένα μισθό, καθώς και για να εξυπηρετηθούν οι οφειλές του σταθμού προς την εφορία, ωστόσο δεν υπήρξε τέτοια εξέλιξη.

Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, η Παρασκευή αναδεικνύεται σε καθοριστική μέρα. Θα βάλει τα χρήματα που υποσχέθηκε για την πληρωμή ενός μισθού (περίπου 700 χιλ ευρώ) ο ιδιοκτήτης της Πήγασος ΑΕ; Θα καταθέσει και τις περίπου 300 χιλ ευρώ για να κλείσει η «τρύπα» με την εφορία; Η πλευρά Βαρδινογιάννη έδωσε ήδη τις 300 χιλ ευρώ που αναλογούν στο μερίδιό της, δεδομένου ότι ο Σταύρος Ψυχάρης έχει τονίσει πως δεν θα συνεισφέρει.

Τα πάντα θα κριθούν από το τι θα κάνει η οικογένεια Μπόμπολα. Οι εργαζόμενοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι η 2α Δεκεμβρίου αποτελεί ημερομηνία-ορόσημο. Αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη, από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου ξεκινούν απεργίες διαρκείας. Πράγμα που σημαίνει καταρχήν άρνηση μετάδοσης διαφημίσεων, χωρίς να αποκλείεται περαιτέρω κλιμάκωση, που μπορεί να φτάσει έως την άρνηση μετάδοσης οιουδήποτε προγράμματος. Tελικές αποφάσεις στις συνελεύσεις τους αύριο Παρασκευή...
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου