Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

... ο Σάτυρος γράφει - 2/12 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Flash: Πρόταση στον Μίχαλο

Ο «Σάτυρος» σήμερα αποκαλύπτει:

Από τον αυτοδιαχειριζόμενο Flash έγινε πρόταση στον Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόεδρο του ΕΒΕΑ, να αναλάβει το management του ιστορικού σταθμού. Ο κ. Μίχαλος το σκέφτηκε σοβαρά. Δεν βιάστηκε να δώσει μια απάντηση. Τελικώς, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του σταθμού για την τιμητική πρόταση, αλλά την απέρριψε. Το σκεπτικό του, είχε, περισσότερο, να κάνει με την ιδέα «που να μπλέξω τώρα».

Οι διεργασίες, σε όλο το φάσμα των media, είναι έντονες και αφορούν τους πάντες.
---
Ο Γκαίμπελς ήταν έξυπνος
Τα μαθητούδια του στην Ελλάδα δεν του έμοιασαν.

Επειδή είναι αυτοί αφελείς και ανόητοι, μας περνούν όλους για ομοίους τους. Ο κ. Γιάννης Λοβέρδος, ένας ακόμα δημοσιογράφος της περούκας και της γραβάτας και σταματώ εδώ για να μην πω χειρότερα, έστησε στα social media -γιατί τα κανονικά media τον έχουν προ πολλού ξεβράσει- μια προβοκατόρικη ιστορία. Παρουσίασε μία φωτογραφία του Κάστρο δίπλα στον Πινοσέτ, δύο χρόνια προτού αυτός αναλάβει -με απόφαση του προέδρου Αλιέντε- αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Χιλής. Πάνω σε αυτή την προβοκάτσια, διεκδίκησε και αυτός ρόλο και παρουσία στο θέμα των ημερών. Μόλις αποκαλύφθηκε το «λάθος» δεν είχε τον ανδρισμό ή την ευαισθησία να ζητήσει συγγνώμη.

Για δείτε ποιοι μας ενημέρωναν από τα Mega τόσα χρόνια.
---
Αλαφούζος-Ψυχάρης; Ενδιαφέρον

Θα είναι ένας ενδιαφέρων «γάμος».

Πάντως, εμείς δεν βλέπουμε ολοκληρωτική αποχώρηση από τον ΔΟΛ και τα media των κ.κ. Ψυχάρη. Ίσως, παραμείνουν μέτοχοι στο Συγκρότημα, με την καταστατική μειοψηφία. Ίσως, πάρει «Τα Νέα» η οικογένεια Αλαφούζου και σχηματιστεί μια δυνατή συμμαχία ανάμεσα στα μέσα ενημέρωσης του Ψυχάρη και σε αυτά του Αλαφούζου.

Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, όλα είναι ανοικτά. 

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου