Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

... ραδιοσταθμοί κάνουν χριστουγεννιάτικα πάρτι - σπεύσατε ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και τα πάρτι

Τα «εναλλακτικά» ραδιόφωνα της Αθήνας παρτάρουν με τους ακροατές τους μπαίνοντας σε κλίμα γιορτών.

Έχει γίνει θεσμός. Ένας πολύ ωραίος θεσμός, θα λέγαμε. Τις ημέρες που προηγούνται των Χριστουγέννων, τα ραδιόφωνα να δίνουν αφορμές στο κοινό τους να βγει από τα σπίτια του και να ακούσει ωραίες μουσικές, μαζί με τους αγαπημένους του παραγωγούς. Και φέτος λοιπόν, τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι των ραδιοσταθμών θα έχουν την τιμητική τους, αυτές τις μέρες.

Πρώτο σε χρονική σειρά, είναι εκείνο του Εν Λευκώ 87.7 στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5), το οποίο θα γίνει σε τρια διαφορετικά stages το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου. Εκεί θα δημιουργηθεί ένα all star DJ set από όλους τους παραγωγούς του σταθμού μαζί με άλλους μεγάλους DJ's (και όχι μόνο) όπως οι Νίκος Δρογώσης, Kafka, Παναγιώτης Μένεγος, Σταύρος Διοσκουρίδης, ΝΤΕΙΒΙΝΤ, Εύα Μπουντούρη, Μανώλης Οικονόμου, Σπύρος Παγιατάκης, Σάκης Τσιτομενέας, Inspiro, Δημήτρης Κεσσές, Harry Varzabetian, Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, Κωνσταντίνος Καλφακάκος, ! miguelκαι Ηλίας Φραγκούλης. Προπώληση 8 ευρώ με ποτό και στο ταμείο 10 ευρώ με ποτό, ηλεκτρονικά μέσω του ticketpro.gr, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 11 το βράδυ.


Μετά, έπεται εκείνο του Pepper 96.6 στο Gazarte, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Στο ισόγειο stage live μουσικές από τους Κωστή Μαραβέγια, Katerina Duska, Δημήτρη Σαμόλη, Μαρίζα Ρίζου, Idra Kayne, Σούλη Ανατολή, Πάνο Μουζουράκη, Leon Veremis, Μαριέττα Φαφούτη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Angelika Dusk, Στάθη Δράκο, Γιώργο Γουδή και Μαρίνα Σάττι. Το μουσικό αυτό τρίωρο θα μεταδοθεί απευθείας και από τους 96.6, από τις 10 το βράδυ ως τη μια τη νύχτα. Stand Up Comedy από τους Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη μαζί με διαγωνισμό Lip Sync στον χώρο του Σινεμά. Στον πρώτο και δεύτερο όροφο μουσικές από όλους τους παραγωγούς του Pepper, ενώ στο Roof Stage θα βρίσκονται οι Kulamacus. Είσοδος, 10 ευρώ.

Και ανήμερα των Χριστουγέννων έρχεται εκείνο του Best 92.6, στο Estate Club (Ανδρονίκου 3). Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 9 το βράδυ, ενώ το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών, από την σελίδα του Best στο facebook.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου