Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

... δεν φαίνεται να ΣΚΑΪ στο Φάληρο ο Πρετεντέρης κ.ά. ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



Διαβάσαμε στο Secret των Παραπολιτικών:

Χωρίς αποτέλεσμα

οι συζητήσεις ΣΚΑΪ - Πρετεντέρη

Δεν φαίνεται να κατεβαίνει στο Φάληρο...

Βολιδοσκοπήσεις για την πιθανότητα συνεργασίας του Γιάννη Πρετεντέρη µε την «Καθηµερινή» έγιναν το προηγούµενο διάστηµα, χωρίς πάντως οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε κάποια συµφωνία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός αρθρογράφος της εφηµερίδας «Τα Νέα», που είναι πλέον το µοναδικό από τα πολύ γνωστά ονόµατα του ∆ΟΛ που έχει µείνει στο Συγκρότηµα, είχε συζητήσεις µε στελέχη της εφηµερίδας εξετάζοντας το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο δυναµικό της.

Οι συζητήσεις έγιναν µεν σε καλό κλίµα, όµως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι µέχρι στιγµής τουλάχιστον δεν κατέληξαν σε κάποια συµφωνία.

Μάλιστα, ο Γιάννης Πρετεντέρης είχε και ξεχωριστή κουβέντα για µια ενδεχόµενη συνεργασία µε τον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, που επίσης δεν είχε κάποια κατάληξη. Στο Φάληρο, πρόσωπα που δεν είδαν µε καλό µάτι το ενδεχόµενο να ενταχθεί στο δυναμικό του Συγκροτήµατος ο δηµοσιογράφος υποστηρίζουν πως η «Καθηµερινή» ζήτησε να γίνει µια έρευνα από γνωστή εταιρεία στο αναγνωστικό της κοινό προκειµένου να δει τις αντιδράσεις και ότι αυτές υπήρξαν στην πλειονότητά τους αρνητικές.

Αυτός ήταν και ο λόγος, όπως λένε τα ίδια πρόσωπα, που δεν τελεσφόρησαν µέχρι σήμερα οι σχετικές συζητήσεις.
---
Προσλήψεις δημοσιογράφων στην «Ηµερησία»

Για να καλυφθούν αποχωρήσεις δημοσιογράφων

Προσλήψεις για πρώτη φορά µετά από καιρό έγιναν το τελευταίο διάστηµα στην εφημερίδα «Ηµερησία».

Τα πρόσωπα που προσλήφθηκαν θα καλύψουν αποχωρήσεις δηµοσιογράφων που εργάζονταν στην εφηµερίδα, αλλά η κύρια απασχόλησή τους ήταν στο «Εθνος».
---
Διευθυντής σε ραδιοφωνικό

σταθμό ο Βασίλης Νομικός

Τι ετοιμάζει ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός

Ο Βασίλης Νοµικός συνεχίζει στα ερτζιανά και µε… πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο γνωστός παρουσιαστής, εκτός από παραγωγός, ανέλαβε και τα ηνία του ∆ηµοτικού Ραδιοφωνικού Σταθµού Ηρακλείου «Επικοινωνία», που ετοιµάζει µια µεγάλη «ανακαίνιση» πίσω από τα µικρόφωνα, µε μεταγραφές γνωστών ονοµάτων, αλλά και καλλιτεχνών. 

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Για τον Πρετεντέρη, είναι και το κόστος συντήρησής του. Ένα ταλληράκι σε χιλιάδες ευρώ τσεπώνει καθαρά στο ΔΟΛ. Ποιό άλλο αφεντικό θα του το δώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει και το Blue Sky ρε παιδιά, κάντε κάτι μη μείνει στο ράφι ο Γιάνναρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή