Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 2/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο σωτήρας είναι λαγός

Πρώτον.


Αν επενδύσει κάπου στα media ο Ιβάν Σαββίδης, δεν θα είναι στον "Πήγασο". Στα κομμάτια του ΔΟΛ θα επενδύσει. Αν. Έπειτα είναι και το άλλο.

Ο ίδιος ο Ιβάν έχει αυτοχαρακτηριστεί λαγός.
---
Μήπως χαίρεται;

Τελικώς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μήπως χαίρεται που δεν προχώρησε το τηλεοπτικό project; Γιατί δεν τον βλέπω να καίγεται ή να έχει χάσει το κέφι του. Μήπως χαίρεται που γλύτωσε την ακριβή έως πολύ ακριβή επένδυση στην tv και θα επιστραφούν τα λεφτά του; Δεν τον βλέπω να ανησυχεί ούτε από τα stories του Μελισσανίδη με τον Alpha και του Σαββίδη πότε στον "Πήγασο" και πότε στον ΔΟΛ.

Εκτός, αν κτυπήσει την στιγμή που δεν το περιμένει κανείς μας.
---
«Καλημέρα Ελλάδα»: Στην Κορυφή

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης τόσο στο σύνολο του κοινού όσο και στο δυναμικό κοινό 15-44. Συγκεκριμένα, σε επίπεδο σεζόν (Οκτώβριος 2016 – Φεβρουάριος 2017), το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ», είναι πρώτο στο σύνολο του κοινού με μερίδιο τηλεθέασης 32,3% και 25,5% στο δυναμικό κοινό 15-44. Αξίζει να σημειωθεί ότι και για το Φεβρουάριο το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι πρώτο με μερίδιο τηλεθέασης 31% στο σύνολο και 21,1% στο δυναμικό κοινό 15-44.

Καλημέρα Ελλάδα και καλό μήνα.
---
Attica Bank


Η Τράπεζα έχει μπει εδώ και μερικούς μήνες σε πορεία εξυγίανσης και είναι άδικο τώρα κάποιοι για λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω να επιχειρούν να της δημιουργήσουν προβλήματα. Αν η νέα διοίκηση κάπου κάνει λάθος να την καταγγείλουμε, συμφωνώ. Αλλά όχι και να διευρύνουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και πρέπει να λύσει. Εδώ και μήνες άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα: Δεν πρόκειται να δώσει ούτε ευρώ σε εταιρία που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι συνδεδεμένη με Μέσα Ενημέρωσης. Αν και όπως ξέρω γενικά προς Μέσα Ενημέρωσης, καμιά τράπεζα σήμερα δεν δίνει μία. Εξ ου και τα σημερινά προβλήματα. Τα οποία όπως μαθαίνω τις επόμενες βδομάδες θα διογκωθούν.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου