Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 2/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Έρχονται οι εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ 

και τρέχουν πολλοί και... λαγοί !..

Εντός του Μαρτίου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον ΕΔΟΕΑΠ, καθώς το σχετικό αίτημα εστάλη από τη διοίκηση του Ταμείου στις Ενώσεις-μέλη του. Οι εκλογές, όπως όλα δείχνουν, θα γίνουν πριν από την παράδοση της αναλογιστικής μελέτης για τη βιωσιμότητα του ΕΔΟΕΑΠ και αναμένεται να διεξαχθούν σε κλίμα έντασης μετά την κατάργηση του αγγελιοσήμου και τη σιωπή των συνδικαλιστικών παρατάξεων για την κατάργηση του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ και την υφαρπαγή των αποθεματικών του.

σ."Α" -  Οι "ενδιαφερόμενοι" έχουν εξαπολύσει τις επιρροές-λαγούς τους και κάνουν εκστρατεία με βάση τη "διάσωση του ΝΠΙΔ" και τα "πλεονεκτήματα από το άνοιγμα και στους άλλους εργαζόμενους στα ΜΜΕ"... και στο βάθος το Επαγγελματικό Ταμείο...
---
Στον οικονομικό εισαγγελέα

για τα δάνεια στα ΜΜΕ

Στον Οικονομικό Εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου ανατέθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων κομμάτων και Μέσων Ενημέρωσης από τράπεζες. Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου τού διαβίβασε το τελικό πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, με εντολή να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα για τη διακρίβωση της τέλεσης ή μη αυτεπάγγελτα διωκόμενων αδικημάτων.
---
Παράταση προθεσμίας διαβούλευσης

Παρατείνεται, λόγω συνεχιζόμενης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και συμμετοχής, μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 και ώρα 14.00 η διαβούλευση της νομοθετικής πρωτοβουλίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με τίτλο: «Δημιουργία θεσμικού πλαισίου για τη σύσταση καθεστώτος Ενίσχυσης Ιδιωτικών Επενδύσεων για την ανάπτυξη της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα» (http://www.opengov.gr/digitalandbrief/?p=718)
---
Στις 12 Μαρτίου κυκλοφορεί

η νέα εφημερίδα του Κουρτάκη

Σε δέκα ημέρες από σήμερα – εκτός απρόοπτου, αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου». Συγκεκριμένα την Κυριακή 12 Μαρτίου το νέο καθημερινό φύλλο του Γιάννη Κουρτάκη που θα διευθύνει ο Χρήστος Μουλίνος θα βρίσκεται στα περίπτερα… στοχεύοντας με την ύλη και τις προσφορές του να κατακτήσει ένα μεγάλο κομμάτι, τόσο της διαφημιστικής πίττας όσο και του αναγνωστικού κοινού.
---
Σε ανεξάρτητη εταιρία ανέθεσαν

οι τράπεζες το business plan του MEGA

Σε ανεξάρτητη εταιρία αναθέτουν τώρα οι τράπεζες την κατάρτιση του business plan του MEGA, ενώ επιμένουν να κρατούν δεσμευμένους τους λογαριασμούς και απλήρωτους τους εργαζόμενους, που χαρακτηρίζουν «προκλητική και ανήθικη» τη στάση τους, να εισπράττουν τόκους, αδιαφορώντας για την επιβίωση των ανθρώπων που κρατούν όρθιο το κανάλι!

---
πηγή: typologies.gr / enimerosi24.gr
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου