Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 7/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν έχει ΔΣ η ΕΙΗΕΑ!

Τον ορισμό προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο προτείνει ο σύμβουλος της ΕΙΗΕΑ, Γιώργος Δημαράς, για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί η ένωση των εκδοτών. Σες επιστολή που έστειλε προς τα μέλη σημειώνει πως η θητεία του προηγούμενου ΔΣ έχει λήξει και δεν έχει επιτευχθεί η απαραίτητη απαρτία για να εκλεγεί νέο. Η έλλειψη νόμιμης εκπροσώπησης σημειώνει δημιουργεί “μεγάλα προβλήματα” και κάνει αδύνατη τη λειτουργία της Ένωσης” , καθώς υπάρχει “αδυναμία εξόφλησης φόρων , ασφαλιστικών εισφορών και υποχρεώσεων” (αν και υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια) όπως και “αδυναμία παράστασης στα δικαστήρια”.
---
Πλήρωσε 3,7 εκατ. ευρώ η Digea


Τη δεύτερη δόση για τα δικαιώματα χρήσης ραδιοσυχνοτήτων επίγειας ευρυεκπομπής ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος πανελλαδικής και περιφερειακής εμβέλειας, ύψους 3,7 εκατομμυρίων ευρώ, κατέβαλε η Digea στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Το ύψος του συνολικού τιμήματος των ψηφιακών συχνοτήτων ανέρχεται σε… 18.300.000 ευρώ, που πρέπει να καταβληθούν σε διάστημα 15 ετών, σε συνολικά 7 δόσεις.
---
Το μητρώο επιχειρήσεων
ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, θα παρουσιάσει αύριο, Τρίτη 7 Μαρτίου 2017, στη 1μ.μ., το Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.

Τα στοιχεία από την πρώτη φάση λειτουργίας της νέας πλατφόρμας θα ανακοινώσει ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα- Ισόγειο).
---
Η ΠΟΣΠΕΡΤ για τις δηλώσεις Ξυδάκη

Ο γνωστός κύριος Ξυδάκης αμετανόητος και για άλλη μια φορά ανερμάτιστος, παρουσιάστηκε το πρωί στην ΕΡΤ προσπαθώντας να δικαιολογήσει με «φληναφήματα» και χωρίς κανένα επιχείρημα τη λάσπη που εκτόξευσε γι’ αυτήν και την ονομάτισε τραγική και τριτοκοσμική στο Φόρουμ των Δελφών (...)

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ
---
Το μικρό “θαύμα” του MEGA

Νέο μικρό “θαύμα” από το MEGA, εν μέσω του τηλεοπτικού “τυφώνα” “Survivor”. Την Παρασκευή 3 Μαρτίου, το κανάλι, χωρίς νέο πρόγραμμα και δίχως διαφημίσεις είχε στο prime timer, ποσοστό 16,1%, με τον Alpha να είναι πρώτος με 16,7%. Ο ANT1 είχε μερίδιο 13,3% και το Star 11,7%, και ο ΣΚΑΪ, χωρίς το “Survivor” στο 7,8%. Από Δευτέρα ως Παρασκευή o ΣΚΑΪ έχει το 188%, ο Alpha το 13,6%, ο ΑΝΤ1 13,5% και το MEGA 12,7%.
---
Μπαίνουν 3,5 εκατ. ευρώ στο ταμείο του ΣΚΑΪ

Έκτακτη γενική συνέλευση για την «Ειδήσεις Ντοτ Κομ» (ΣΚΑΪ) στις 21 Μαρτίου με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το ποσό δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα φθάσει έως και τα 3,5 εκατ. ευρώ και θα χρησιμοποιηθεί για την αλλαγή τεχνολογίας και εξοπλισμού, με την αγορά του συστήματος «inews», την αναβάθμιση των στούντιο και την πλήρη μετατροπή του σήματος σε Υψηλής Ευκρίνειας (HD).
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου