Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 7/7 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στην ΕΣΗΕΑ εξέλεξαν
πρόεδρο ΝΔ (Μαρία Αντωνιάδου),
γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ (Σταύρος Καπάκος)

Έσπασαν τα ταμπού στο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων και ακολουθώντας τα βήματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωράνε στη σύνθεση του προεδρείου - οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν σύντομα.


Καλά πληροφορημένες πηγές πέριξ της Ακαδημίας, ύστερα απ' αυτή την εξέλιξη, κάνουν λόγο για τσουνάμι απεργιακών κινητοποιήσεων κατά μπαταχτσήδων εκδοτών και καναλαρχών, για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για πόρο ζωής στο ΝΠΙΔ ΕΔΟΕΑΠ και φυσικά επαναφορά των χαμένων χρημάτων σε Χρηματιστήριο, PSI, ανείσπρακτων χρημάτων αγγελιοσήμου κ.ά.

Και φυσικά τώρα είμαστε πολύ κοντά στο όνειρο δεκαετιών: στο Συνδικάτο Τύπου !!!
---
Στο νοσοκομείο ο Τσίπρας

O Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης.

Ο Πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου.
---
Η πρώτη άφιξη στον ΔΟΛ από τον Πειραιά

Ο Κώστας Μουρδουκούτας, διευθυντής σύνταξης στα ΝΕΑ

Η πρώτη άφιξη στον ΔΟΛ από τον Πειραιά είναι γεγονός! Πρόκειται για τον Κώστα Μουρδουκούτα που αναλαμβάνει διευθυντής σύνταξης στα ΝΕΑ.
---
Με 47.300 ευρώ από την ΕΡΤ επί ΝΔ,
μιλάει για "πλουσιοπάροχα
αμοιβόμενες θέσεις μετακλητών" επί Τσίπρα

“Τι να πει κανείς για τους αθρόους διορισμούς συγγενών και φίλων σε πλουσιοπάροχα αμοιβόμενες θέσεις μετακλητών, την ώρα που η ανεργία των νέων καλπάζει και οι διαδοχικές φοροεπιδρομές και περικοπές μισθών και συντάξεων στεγνώνουν τα νοικοκυριά;”

Ο κύριος που αναρωτιέται γι΄ αυτά εργάστηκε ως εντεταλμένος σύμβουλος στην ΕΡΤ, έλαβε μπόνους 29.700 ευρώ το 2008 στην ΕΡΤ και ως μέλος του ΔΣ, άλλα 17.630 ευρώ την ίδια χρονιά. Σύνολο 47.330 ευρώ μέσα σε ένα έτος.

Αυτός μάλλον είναι στους άριστους Έλληνες…
---
Απολύσεις και απλήρωτοι
σε Nickelodeon-Rice Music

Απλήρωτοι επί 2 μήνες οι μόνιμοι υπάλληλοι και επί 6 μήνες οι κάτοχοι δελτίου παροχής σε Nickelodeon και Rise Music 89,2. Απολύθηκε ο Γενικός διευθυντής Βαγγέλης Μωραΐτης και η εμπορική διευθύντρια του nickelodeon Τζένη Πετρουλάκη. Η νέα διοίκηση ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι ο Βίκτωρ Ρέστης δεν θα πληρώσει για τη λειτουργία του ομίλου.
---
Υπέγραψε ο Ν. Παππάς
την απόφαση του ΕΣΡ για τις 7 άδειες

Υπέγραψε την απόφαση του ΕΣΡ για τις 7 τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας υψηλής ευκρίνειας ο Νίκος Παππάς. Η απόφαση οδεύει στο ΦΕΚ.
---
Αύριο το συνέδριο
για τα δημοτικά ΜΜΕ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το Συνέδριο των Δημοτικών ΜΜΕ στις 8 και 9 Ιουλίου στην Αθήνα. Τα δημοτικά ραδιόφωνα, με τη συμπαράσταση των δημοσιογραφικών Ενώσεων, έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση να θεσμοθετήσει με τον νέο νόμο για τα ΜΜΕ, που βρίσκεται ήδη στη Βουλή, την εξαίρεσή τους από την τηλεοπτική και ραδιοφωνική αδειοδότηση. Επίσης, ζητούν να αντιμετωπίζονται ως Μέσα «ειδικού σκοπού».
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου