Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Το “Βήμα” σώθηκε (ως τώρα) εξαιτίας των χειρισμών του Αντώνη Καρακούση.

@ Αλλά πλέον έχει υποκλιθεί στην οικογένεια Μητσοτάκη, χωρίς δεύτερη σκέψη.

@ Κατηγορούσε, για παράδειγμα, χθες, ο “Βηματοδότης” για νεποτισμό πρώην βουλευτές της ΝΔ που θέλουν να προωθήσουν τα παιδιά τους, ως υποψήφιους, όταν στον κόμμα ηγείται ο γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και έχει ρόλο στα πράγματα η θυγατέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη.

@ Και η λίστα δεν τελειώνει, εδώ, φυσικά. Και είναι και μπαρουτοκαπνισμένος ο Α. Καρακούσης, από παλιά, με την οικογένεια. Αυτό που το βάζεις;

@ Με 350.000 ευρώ, μεικτές αποδοχές, το χρόνο, επί ΝΔ, είναι δυνατόν να πάει τώρα στην ΕΡΤ, επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και λιτότητα;

@ Οι εργαζόμενοι του MEGA είναι άνθρωποι. Η υποτίμηση που δέχονται από παλιούς και νέους μετόχους, δεν συνιστά πράξη υπερηφάνειας.

@ Οι μοναδικοί άνθρωποι που κράτησαν ζωντανή την επιχείρηση των … άλλων και ήταν ο αστάθμιστος παράγοντας στη μεγάλη μάχη, με κάθε είδους συμφέροντα, αξίζουν το σεβασμό μας και μια ειλικρινή αντιμετώπιση.

@ Το μοντέλο “Survivor” που εφαρμόζεται στην Τηλέτυπος ΑΕ και συνιστά “οδηγό” και για άλλα ΜΜΕ, μπορεί και να έχει ημερομηνία λήξης.

@ Κάποια στιγμή να “επέλθει ο ξαφνικός θάνατος” γιατί οι άνθρωποι που είναι στη ροή δεν θα έχουν πια ούτε τα εισιτήρια για να πάνε στη Μεσογείων.

@ “Συνεταιριστικά ραδιόφωνα”. Ένα θεσμικό σκάνδαλο. Να μην είναι και σκαλοπάτι, για άλλες δουλειές.

@ Από το 1974 κάνει καριέρα στο δημόσιο μια δημοσιογραφική οικογένεια που υπερασπίζεται την ιδιωτική πρωτοβουλία.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου