Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Τι (δεν) θα μας λείψει από τον Λυριτζή στον ΣΚΑΪ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Θα κονταροχτυπηθούν


Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Καλά τελικά η δουλειά σε εσάς τους μιντιακούς journalists ώρες ώρες πρέπει να ναι η πιο εύκολη του κόσμου! Λέμε τώρα! Π.χ. θέλετε να μάθετε τι έγινε με Λυριτζή και φεύγει από Σκάι; Ε, κάντε watch το βίντεο του αποχωρισμού today και το χετε το ρεπορτάζ ολάκερο! Διότι guys μου όταν δεν ακούς στις ευχαριστίες … το αφεντικό του channel, κάνεις understood ότι εκεί είναι το πρόβλημα! Ανοιχτό book το situation!

Το καλύτερο end

Και αρχικά, να πούμε τα congrats μας. Στον άνθρωπο που επέλεξε το τραγούδι του φινάλε. Με Αντέλ τον ξεπροβόδισαν τον journalist από το Φάληρο και η επιλογή εξαιρετική. Α, να τα λέμε αυτά και να τα τονίζουμε! Θεά!

By far ο πιο κακοντυμένος
Τώρα, τι θα μας λείψει από τον Λυριτζή στο πρωινό του Σκάι; Πολλά… Κυρίως τα ξεχειλωμένα πουλόβερ με τα μανίκια τραβηγμένα μέχρι τον αγκώνα που επέλεγε ο presenter πουρνό πουρνό. Αυτά που φοράμε το χειμώνα σπίτι μας και χουχουλιάζουμε… Πριν σφουγγαρίσουμε! Εξ ου και τα μανίκια σε θέση μάχης!


Τη ζάλισες
Επίσης, η συχνή επαφή του με τη… μύτη του. Σε ησυχία δεν την άφηνε την έρμη! Ακόμη και στο φινάλε, κοιτάξτε πλάνο που ξεκίνησε! Does not exist ο τύπος! Σαν στο σπίτι του τον ένιωθε τον Σκάι πραγματικά! Completely άνεση!

Τρέμε Σάκη
Ενώ ο Δημήτρης Οικονόμου που μένει; Ε, άλλο στιλιστικό εκτόπισμα! Εδώ, ένας είναι πλέον ο ανταγωνιστής του στο σταθμό… Ο Ρουβάς! Διότι guys μου μην το γελάτε καθόλου! Τώρα που το channel κάνει στροφή στην ψυχαγωγία, εδώ είναι τρελό κελεπούρι – ανακάλυψη. Ο άνθρωπος το χει! Τον κάναμε watch φέτος στις (αναγκαστικές) ενότητες Survivor – X Factor και ήταν τρομερά άνετος και κουλ και παιχνιδιάρης και τα everything! Τρέμε Σάκη λέμε τρέμε! Σου ρχεται!


Α ρε Φώφη
Άσχετο βρε guys μου εντελώς άσχετο. Αλλά θα σκάσουμε αν δεν το σχολιάσουμε! Είναι τώρα τούτη φωτο να μπουμπουνάς τέτοιο τεράστιο χαμόγελο που ποζάρεις με τον Σημίτη; Λίγες ώρες μετά που ανακοινώθηκε ότι η εισαγγελία Διαφθοράς ερευνά υπόνοιες για χρηματισμό του στην υπόθεση C41; Ε, ναι guys μου μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος! Ο sun λέμε!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου