Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Τι κοινό έχουν Μπουσδούκου – Μελέτη;

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αράξτε κορίτσια
(ή αλλιώς η δημοσιογραφία στα… καλύτερα της!)


Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Μέσα σε ένα μήνα έχουν συμβεί δύο περιστατικά στον αέρα του ΣΚΑΪ που δείχνουν ότι τα αντανακλαστικά των presenters, του κοντρόλ και ολάκερων των επιτελείων … είναι σε τρελή φόρμα! Μιλάμε πιάνουν όλοι πουλιά στον αγέρα! Δεν αφήνουν έρμο να πετάξει!

Το ιστορικό (της δημοσιογραφικής επιτυχίας!)
Μέσα Ιουνίου λοιπόν ήταν όταν ο Μπαλάφας πέταξε την μπαρούφα περί στραβής ότι ήταν ο θάνατος του παιδιού από αδέσποτη σφαίρα και η presenter είχε μείνει ατάραχη! Κι όχι μόνο αμίλητη, αλλά και με έκφραση σα να συμφωνεί με την απίστευτη ατάκα του υφυπουργού! Και βέβαια κανείς στο αυτί δεν της σφύριξε το nothing. Στην κοσμάρα τους οι everyone!

Η συνέχεια εξίσου εντυπωσιακή
Και έρχεται προχθές η δεύτερη ανοησία. Να σου μπουμπουνάει ο Σπαλιάρας ότι οι «λαθρομετανάστες» ήταν πιο τυχεροί από αυτούς, συγκρίνοντας ο ανεκδιήγητος τις… κακουχίες… Και η άλλη, η Μελέτη, επίσης ασάλευτη! Χαμπάρι! Το δε κοντρόλ, προφανώς, επίσης κοιμότανε! Τον ύπνο του δικαίου!

Σςςςς…. κοιμούνται
Κορίτσια; Αράξτε δεν τρέχει problem! Εξάλλου για τη φάτσα σάς έχουνε στο πόστο. Television κάνετε. We know! Ότι δεν σας συγκαταλέγει ντε και καλά στους journalists! Έναν άσχετο να βαζες στη θέση των δύο και να άκουγε τις ρουκέτες να πηγαινοέρχονται θα ξύπναγε… Αυτές όχι! Ήταν βαθύς ο ύπνος…

Υ.Γ. Πάντως θα χε πλάκα τούτες να τις έκανες watch στις δημοσιογραφικές τους σχολές… Από τότε θα ξεχώριζαν!…Μύριζαν από χιλιόμετρο την είδηση… Και πηγαίνανε στο απέναντι πεζοδρόμιο!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου