Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 13/7 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Νέα γραφεία στη Συγγρού;
Ούτε στον Πειραιά, ούτε στη Μιχαλακοπούλου. Είναι η απάντηση στο ερώτημα πού θα στεγαστούν τα έντυπα του Β. Μαρινάκη. Βήμα, Νέα, Ελευθερία του Τύπου -και βεβαίως όλοι οι εργαζόμενοι- το πιο πιθανό είναι να μεταφερθούν κάπου ενδιαμέσως. Πληροφορίες μιλούν για νέα γραφεία επί της Λ. Συγγρού, μάλιστα συγκεκριμένα στα παλιά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
---
Ξανά αποκωδικοποιητές θέλει η Digea

Νέα τεχνολογία για την τηλεόραση, που θα επιβάλλει να αγοράσουμε νέους αποκωδικοποιητές, ή νέες συσκευές, προτείνει η Digea. Όπως λένε οι επικεφαλής της, γιατί «είναι το μέλλον». Επίσης, γιατί η νέα τεχνολογία επιτρέπει την εκπομπή περισσότερων καναλιών. Πόσων; Καμια 20ριά, 30 ίσως... Η κυβέρνηση απαντάει ότι κάθε συζήτηση για νέα τεχνολογία είναι πρόωρη. Και ότι συνεπάγεται σημαντικό κόστος για τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών.
---
Τα πρώτα λογισμικά για τη λογοκλοπή από το Μητρώο
Μετά τη σύσταση του Μητρώου διαδικτυακών ΜΜΕ στις αρχές του έτους, η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί και λογισμικό για τη λογοκλοπή στο διαδίκτυο. Λοιπόν χθες, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης- Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος δήλωσε σε δημόσια εκδήλωση ότι οι πρώτοι κωδικοί του λογισμικού για τη λογοκλοπή θα δοθούν στους δικαιούχους/ μέλη του Μητρώου την ερχόμενη εβδομάδα.
---
«Φέσι» στα ΕΛΤΑ για τη διακίνηση του Τύπου
Φέσι 7 εκ. ευρώ άφησε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης Επικοινωνίας η διακυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου και μόνο την περίοδο 2012- 2013. Το ποσόν ήταν οφειλή προς τα ΕΛΤΑ για τη διακίνηση του Τύπου στο εσωτερικό. Εξοφλήθηκε το 2015. Ακόμη 6,6 εκ. ευρώ της περιόδου 2014-15 για τον ίδιο λόγο καταβλήθηκαν επίσης από τη ΓΓΕΕ πριν από ένα μήνα.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου