Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 15/7 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πολλά και διάφορα σήμερα,
λόγω αδείας του mediaρχη

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Στην Κρήτη
Τσεχία, Σουηδία και Γερμανία είναι (κατά σειρά) οι αντίπαλοι, στον όμιλο της α’ φάσης, της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Eurobasket U20 που διεξάγεται στην Κρήτη από Σάββατο, 15 έως τις 23 Ιουλίου. Τηλεοπτικά, οι αγώνες της α’ φάσης θα μεταδοθούν από τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης (και σε live streaming από το neatv.gr). Εκτοτε, τα νοκ άουτ μέχρι και τον τελικό θα τα μεταδώσει η Nova. Η δε FIBA έχει ενημερώσει ότι θα δείξει τα παιχνίδια μέσω του επίσημου διαδικτυακού καναλιού της (youtube.com/FIBA).

26 Iουλίου
Οι τράπεζες να προχωρούν κανονικά στον πλειστηριασµό των περιουσιακών στοιχείων του «Πήγασου». Με βάση το χρονοδιάγραµµα που έχει τεθεί, η διαδικασία αναµένεται να πραγµατοποιηθεί στις 26 Ιουλίου. Ο πλειστηριασμός της περιουσίας θα γίνει τμηματικά, ανά Μέσο αλλά και επιμέρους όπου έχει μετοχές (όπως το 13,09% του Mega).

Δεμεντή
Εχοντας πάντα την πρωτιά στην τηλεθέαση η εκπομπή «24 Ωρες Ευρώπη», που προβάλλεται κάθε Κυριακή μεσάνυχτα στο Extra Channel με παρουσιάστρια την Ιωάννα Δεμεντή, ξεκίνησε την επίσημη συνεργασία της με το κανάλι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Europarl TV.

Μπογδανίζειν
Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάσα Σταμάτη, Κώστας Γιαννακίδης και Νίκος Ζαχαριάδης θα συνθέσουν, εκτός απροόπτου, το πάνελ των δημοσιογράφων που θα πλαισιώνει τον Γιώργο Λιάγκα στη βραδινή εκπομπή που θα παρουσιάζει από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Ακούγεται και για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Δίδυμο
Ο ΑΝΤ1 προχώρησε στην απόκτηση των δικαιωμάτων του σόου «Saturday Night Takeaway» και για την παρουσίαση προορίζεται το γνωστό δίδυμο του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Μούγκα!
Καίτοι εδώ και καιρό τα νούμερα τηλεθέασης του Epsilon TV είχαν ανέβει διότι ασχολούνταν οι εκπομπές με το «Survivor» του ΣΚΑΪ, από χθες άπαντες ενημερώθηκαν να μην ασχοληθούν ξανά! Ο λόγος; Προφανής: το «Survival Secrets», τα γυρίσματα του οποίου ξεκινούν στις 20 Αυγούστου στην Κουρούτα.

Ατιμη κρίση…
Σε… πρωινό φύλλο μετατρέπεται η «Ελευθερία του Τύπου» και εφεξής δεν θα κυκλοφορεί τις Δευτέρες αλλά και την επομένη των αργιών.

Πληρώθηκαν
Μεγάλες… στιγμές χθες για τους απλήρωτους εργαζόμενους του Mega αφού καταβλήθηκε ο μισθός Αυγούστου του… 2016 κι ακολουθεί σύντομα και το επίδομα καλοκαιριού…

Μάνεσης
Και… επίσημα το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha, όπως ανακοίνωσε χθες ο σταθμός. Ο Νίκος Μάνεσης επιστρέφει (κάθε Σ/Κ 10:00 με 13:00) στον δρόμο που χάραξε από πολύ νωρίς, το 1999, στην ελληνική τηλεόραση, αυτόν του infotainment.
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου