Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

... o μπουνταλάς και ο Τσε Γκεβάρα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Πετάει φέτος ο ΣΚΑΪ
…(κυριολεκτικά και μεταφορικά!)


Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Καλά guys μην παθιάζεστε έτσι με το σουτάρισμα Μπογδάνου από τον Σκάι. Τέλειο θέμα βέβαια για βαρύγδουπα ποστάκια στα σόσιαλ μίντια, ασυζητητί! Οι μισοί τον βρίζουν και οι άλλοι μισοί είναι έτοιμοι να μαζέψουνε υπογραφές για να γυρίσει πίσω… Α ρε Σκάι πετάς φέτος! Τα παίζεις όλα στα δαχτυλάκια σου! Τους ξετινάζεις με τα Survivor, διώχνεις και έναν journalist έτσι στο όνομα της ενημέρωσης, τι άλλο να θέλει κανείς! Το channel κατέχει όλο το πακέτο! Της ψυχαγωγίας!

Περίπτωση να την κλαις
Τώρα ο Μπογδάνος ο καψερός, διότι περί καψερού πρόκειται, την πάτησε ο έρμος στεγνά. Ψωνίστηκε ρε guys ξαφνικά από κει στην αφάνεια, να τον ξέρει όλο το country και ξέφυγε! Μέθυσε από την αναγνωρισιμότητα! Και μετά απλά σόλαρε! Νομίζοντας ότι του ανήκε το κανάλι. Προφανώς κάποιος θα του το χε μπουμπουνίσει, δεν εξηγείται αλλιώς. Το ότι του ανήκε το κανάλι!

Ο μπουνταλάς και ο Τσε Γκεβάρα
Μέχρι που το channel αποφάσισε να το γυρίσει στην ψυχαγωγία και να αρχίσει να κόβει από την ενημέρωση. Ε, και σε αυτήν την περίπτωση στανταράκι πάντα ένας μπουνταλάς την πατάει πρώτος. Α, λάθος. Είχε προηγηθεί και ο Λυριτζής που τζάστηκε. Κατά τα γραφόμενα των τελευταίων ημερών… ο Τσε Γκεβάρα του Φαλήρου! Χα χα!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου