Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

.. όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει τη "Νέα Δημοκρατία" - ν.3592/2007 ..

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Διαμαρτύρονται οι πάντες για τις υπερεξουσίες του Νίκου Παππά στον προσδιορισμό του αριθμού των αδειών, αλλά ξεχνούν πως αυτό υπάρχει στο νόμο της ΝΔ, τον 3592/2007.



@ Όπως άλλωστε και η υποχρέωση καταβολής του τιμήματος, ως αντάλλαγμα για τη χρήση των συχνοτήτων.



@ Η στήλη εγκαίρως είχε επισημάνει πως η επαναδιατύπωση της διάταξης αυτής ήταν μια λανθασμένη επιλογή. Μας το έλεγαν από το σχολείο: “Μην αντιγράφετε!”

@ Τώρα βγαίνουν οι δημοσιογράφοι και διαμαρτύρονται για τις υπερεξουσίες αυτές του Νίκου Παππά, τις οποίες είχαν “χωνέψει” κανονικότατα το 2007.

@ Κάποιοι λίγοι άλλωστε είχαν και θέσεις… αναπληρωματικών σε φορείς του δημοσίου και δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή τους.

@ Αυτό που ενοχλεί τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ δεν είναι οι υπερεξουσίες ενός υπουργού, αυτές τις αντιμετωπίζουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αυτό που ενοχλεί είναι ο περιορισμός των αδειών σε 4 που πετάει περισσότερους από 2 σταθμούς από το παιχνίδι.

@ Παρόλα αυτά, υπάρχει χρόνος κι αυτή η διάταξη κι άλλες που είναι ολοφάνερα προβληματικές να αλλάξουν.

@ Αλλιώς η διαδικασία δυστυχώς θα καταπέσει. Και σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί ο αριθμός των αδειών να είναι προνόμιο του υπουργού, ούτε όμως να είναι μοναδικό ζητούμενο των αναξιόπιστων ανεξάρτητων Αρχών της χώρας.

Υ.Γ. Αγαπημένη Κομισιόν. Όταν μια ιδιωτική εταιρεία λαμβάνει 2 εκατ. ευρώ από μια κρατική, επειδή της στερήθηκε το δικαίωμα της να αναπτύξει το δικό της δίκτυο, με λουκέτο, υπάρχει θέμα κρατικής ενίσχυσης ή όχι.

@ Ζουν οι ιδιώτες με την εγγύηση του υπό πτώχευση δημοσίου;

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου