Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

... για τη συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ - ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ ...

*
ΕΣΗΕΑ
***
*
Γενική Συνέλευση ΕΔΟΕΑΠ

Στάση εργασίας
από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.
αύριο Τρίτη 13 Οκτωβρίου


Αντιμέτωποι με την πρωτοφανή επιδρομή σε βάρος της κοινωνικής ασφάλισης, οι δημοσιογράφοι καλούνται να υπερασπιστούν την αυτονομία των Ταμείων τους, που αποτελεί καθοριστική προϋπόθεση της αδέσμευτης δημοσιογραφικής λειτουργίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να ασκήσουν όλα τα μέλη το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα, της συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 11.00 π.μ. έως τις 16.00 μ.μ της Τρίτης, 13 Οκτωβρίου 2015, ημέρα πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ, όλων των συντακτών που εργάζονται σε όλα τα ΜΜΕ, τα portals, το Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ., τους ΟΤΑ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην αυριανή Γενική Συνέλευση του Οργανισμού, στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC (Αίθουσα “OLYMPIA”) Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα (έναντι Στύλων του Ολυμπίου Διός), στις 12 το μεσημέρι.

Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης και το ρεσιτάλ της εργοδοτικής αυθαιρεσίας στα ΜΜΕ με απολύσεις, περικοπές, απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία εξυπηρετούν συγκεκριμένο σχέδιο πλήρους αποδόμησης των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων.

Η αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του ΕΔΟΕΑΠ αλλά και οι παροχές των δημοσιογραφικών ταμείων είναι αδιαπραγμάτευτες.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

---
*

1 σχόλιο:

  1. Κάλεσε η ΕΣΗΕΑ να απεργήσουν και οι ιστοσελίδες. Για τον ΕΔΟΕΑΠ αυτή τη φορά. Αλλά το ερώτημα παραμένει. Αφού οι ιστοσελίδες, μάλλον οι εργαζόμενοι σε αυτές ΔΕΝ αναγνωρίζονται απο την ΕΣΗΕΑ, άρα και τον ΕΔΟΕΑΠ άρα και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ γιατί να απεργήσουν. Άλλωστε εισφορές στο ΙΚΑ ή αλλού πληρώνουν και μάλιστα όταν γίνεται λόγος για την κατάρρευση των εσόδων ΕΔΟΕΑΠ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, η κυβέρνηση αναμορφώνει το ασφαλιστικό κλπ. Πoιός δουλεύει ποιόν ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή