Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

... κινητικότητα στα στοιχηματικά έντυπα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εκδοση του Φιλιππάκη
κατεβαίνει από τα «μανταλάκια» και γίνεται ένθετο


Θα κυκλοφορεί
με την "Espresso" το "Ποντάρισμα"

Ετοιμασίες στον "Πήγασο" για τη στοιχηματική έκδοση - Τι γίνεται με την εφημερίδα που ετοιμάζει ο Μπόμπολας

Ο Όμιλος Φιλιππάκη δεν βγάζει και δεν αγοράζει μόνο εφημερίδες και έντυπα. Ενίοτε αναστέλλει, όπως συμβαίνει με το «Ποντάρισμα», που ολοκληρώνει τη ζωή του ως αυτόνομη έκδοση που κρεμιέται στα περίπτερα.

Το «Ποντάρισμα», που εκδόθηκε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ως μία χαμηλού κόστους εφημερίδα του Στοιχήματος, στηρίχθηκε (και) σε ανταποκρίσεις ξένων δημοσιογράφων, αλλά δεν ευδοκίμησε και έτσι αναγγέλθηκε ότι στο εξής θα συνεχίσει την παρουσία του ως ένθετο στην «Εσπρέσο», κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Το «Ποντάρισμα» είναι το δεύτερο στοιχηματικό έντυπο των εκδόσεων Φιλιππάκη μετά τις επιτυχημένες «Προβλέψεις» που ακολούθησαν αντίθετη πορεία: ήταν ένθετο (σε «Ελεύθερο Τύπο», «Εσπρέσο») και αυτονομήθηκαν.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η κινητικότητα γύρω από τις στοιχηματικές εκδόσεις, και στον «Πήγασο» ετοιμάζονται για τη δισεβδομαδιαία εφημερίδα του στοιχήματος, για την οποία έχει γράψει ήδη ο Harddog (διαβάστε εδώ). Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα κυκλοφορούσε αύριο, 16 Οκτωβρίου, αλλά η έκδοση μετατίθεται για τον Νοέμβριο. Θα προηγηθούν στοιχηματικά ένθετα στην Goal News.
---
πηγή: http://harddog-sport.blogspot.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου