Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Με δύο ΣΚΑΪ ο Αλαφούζος!

Σχέδιο για την απόκτηση και δεύτερου τηλεοπτικού σταθμού έχει ο Γιάννης Αλαφούζος. Εδώ και αρκετό καιρό επεξεργάζεται ένα μοντέλο δημιουργίας ειδησεογραφικού σταθμού, που θα μεταδίδει ειδήσεις όλο το εικοσιτετράωρο και θα μεταφέρεται μέσω Nova και ΟΤE TV και, αν πάρει άδεια, και επίγεια. Ο σημερινός ΣΚΑΪ θα είναι γενικής στόχευσης, με ειδήσεις, εκπομπές, ντοκιμαντέρ και ταινίες, και ο δεύτερος αμιγώς ενημερωτικός.
---
Ξέρει πράγματα…

Στέλεχος τηλεοπτικής εταιρείας παρά την απομάκρυνση του από την επιχείρηση, έχει αποφασίσει πως δεν θα μετακινηθεί, αν οι μέτοχοί της, δεν του εξασφαλίσουν την επόμενη δουλειά του. Και ο ίδιος γνωρίζει αρκετά, ώστε να μπορεί να το κάνει…
---
Έλεγχος ΣΔΟΕ στο ΔΟΛ

Πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδας για τα δάνεια των συστημικών τραπεζών προς τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ βρίσκεται στα χέδια των παροικούντων το ΣΔΟΕ οικονομικών εισαγγελέων, σύμφωνα με την “Εφημερίδα των Συντακτών” του Σαββατοκύριακου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο επίκεντρο του ελέγχου είναι ο ΔΟΛ.

Διαβάστε σχετικά, εδώ, μετά το πρώτο ρεπορτάζ για την απεργία.
---
Το site με τις θέσεις του υπουργού
θα συμμορφωθεί με τη νομοθεσία;

Θέλουμε να ελπίσουμε πως το site που δημοσιεύει τις θέσεις του υπουργού, θα συμμορφωθεί με τη νομοθεσία περί προστασία πνευματικών δικαιωμάτων. Όσο δεν το κάνει εκτίθεται.
---
Με νέο σχεδιασμό
τα Prasina Nea της 24MEDIA
Το Prasinanea.gr, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης των brands του ομίλου της 24MEDIA, αποκτά νέα μορφή με μοναδικό στόχο να προσφέρει πληρέστερο περιεχόμενο σχετικά με τον Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθώς και σε άλλα αθλήματα ανάλογα με την αθλητική επικαιρότητα.

Ο δημοφιλής προορισμός των πράσινων φιλάθλων επαναπροσδιορίζεται και εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο news aggregator, όπου καθημερινά θα φιλοξενεί τις σημαντικότερες ειδήσεις καθώς και θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Με πηγές τα SPORT 24, Contra καθώς και ειδήσεις και αρθρογραφίες από το Panathinaikos24.gr, τα “Πράσινα Νέα” θα προσφέρουν έγκυρη και πολυθεματική πληροφόρηση.

Η ιστοσελίδα θα συνεργάζεται με μία πλειάδα αρθρογράφων όπως οι Μπάμπης Τσιμπίδας, Γιάννης Σερέτης, Πέτρος Παπαμακάριος, Νίκη Μπάκουλη, Αλέξανδρος Τρίγκας, Χρήστος Δεμέτης, ενώ θα φιλοξενούνται σπουδαίες αρθρογραφίες των συνεργαζόμενων sites, με σκοπό την πολύπλευρη ενημέρωση των αναγνωστών.
---
Μπροστά ο ΑΝΤ1

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς έχει αρχίσει να δείχνει τους νικητές του, τον Alpha και τον ΑΝΤ1, που εναλλάσσονται στην κορυφή. Το E-TV είναι σταθερά στο 7%, ενώ η ΕΡΤ1 παρουσιάζει σταδιακή πτώση της τηλεθέασής της.

12 – 18/105 – 11/10
ANT115,3%14,7%
Alpha15%15,3%
Mega12,2%13,4%
Star10%9,8%
ΣΚΑΪ8,7%8,5%
Ε-TV7%7,4%
EΡT15%6,8%
ΕΡΤ21,9%1,6%
ΜΑΚ TV0,8%1%

πηγή: Nielsen
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου