Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

... ο κύριος "ΔΝΤ βάστα γερά", έχει χάσει την αίγλη του ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η στροφή του Μπάμπη
και το πάνθεον των αγωνιστών
του αντιμνημονίου


Γιατί ο λόγος του έχει πάψει να είναι συναρπαστικά κυνικός

Ακόμη και οι ορκισμένοι εχθροί του παραδέχονται – προς απογοήτευσή τους (ναι, ναι) – ότι κάτι έχει συμβεί στον Μπάμπη Παπαδημητρίου του ΣΚΑΪ και έχει αλλάξει… «Έχει κάνει στροφή» παρατηρούν ορισμένοι… «Έχει χάσει την αντιπολιτευτική του ετοιμότητα και δεινότητα που τον διακατείχε όλο το προηγούμενο διάστημα απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» συμπληρώνουν ορισμένοι άλλοι… Ο λόγος του πλέον έχει πάψει να είναι τόσο συναρπαστικά κυνικός… Έχει χάσει την αίγλη του και «βγαίνει» σαν να έχει απεμπολήσει τις κλασικές αξίες του (όλοι ξέρουμε ποιες είναι αυτές, δεν χρειάζεται να τις επαναλάβουμε)!

Εσχάτως ο Μπάμπης Παπαδημητρίου όμως, δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνον τον παπιγιονάτο σχολιαστή που έλαμπε μέσα στο κοστούμι με άρωμα από Χόλιγουντ και τις επικές ατάκες «ΔΝΤ βάστα γερά»!

Ο δημοσιογράφος έχει απογοητεύσει το φανατικό του κοινό που περίμενε τώρα τη 2η φορά Αριστερά να «ζωγραφίζει», δημιουργώντας αυτό το μεγάλο απελευθερωτικό κίνημα που θα φέρει ξανά την κανονικότητα σε αυτήν την ταλαίπωρη χώρα!

Μαθαίνουμε κι ακούμε διάφορα για τις αιτίες που ο κύριος Μπάμπης έχει μειώσει την ένταση… Δεν θέλουμε να τα πιστέψουμε! Διότι ένας δημοσιογράφος σαν τον Μπάμπη Παπαδημητρίου που ο ιστορικός του μέλλοντος θα τον κατατάξει στις καλτ φιγούρες στο πάνθεον των αγωνιστών του «αντιμνημονιακού» αγώνα, έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου