Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

... τρέχει και δεν φτάνει το "σύστημα ΣΥΡΙΖΑ" στα ΜΜΕ ...


*
Ανασυγκρότηση
***
*

Συναγερμός για το αγγελιόσημο

Σε έκτακτη συνεδρίαση συνέρχεται την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου, στις 11 πμ το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), μετά την εκβιαστική αξίωση των δανειστών από την κυβέρνηση, να καταργήσει άμεσα το αγγελιόσημο -οιονεί εργοδοτική εισφορά των εργαζομένων στην Ενημέρωση- θεωρώντας το ως… εκκρεμότητα, εν όψει του euroworking group την Κυριακή.

Οι διαβεβαιώσεις που λάβαμε από τους αρμόδιους υπουργούς, για εξεύρεση λύσης που θα περιλαμβάνει διατήρηση του πόρου του Ταμείου μας, πιστεύουμε ότι θα τηρηθούν. Σε αντίθετη περίπτωση ο κλάδος μας, θα δώσει ενωμένος και μαχητικά τον «υπέρ πάντων» αγώνα για την επιβίωσή του.

Στην έκτακτη συνεδρίαση της Κυριακής θα αποφασιστούν αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις, με συνεργασία όλων των συνδικαλιστικών φορέων του χώρου της Ενημέρωσης, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα κληθούν όλοι οι εργαζόμενοι να είναι από τη Δευτέρα σε επιφυλακή και αγωνιστική ετοιμότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ
σ.σ.: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) στο πλαίσιο του συναγερμού που κήρυξε στον κλάδο για υπεράσπιση του αγγελιόσημου, του οποίου την κατάργηση αξιώνουν οι δανειστές, εκτός από την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Κυριακή, ζήτησε επείγουσα συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων. Ο αγώνας για την επιβίωση των Ταμείων των εργαζομένων του κλάδου διεξάγεται με όλα τα μέσα και όλες τις δυνάμεις μας. Είναι αγώνας για τη δημοκρατία και την ανεξάρτητη Ενημέρωση.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου