Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

... "Ανεξαρτησία" στον Τράγκα ή όχι; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αρθρογράφος ή εκδότης
ο Τράγκας στην «Ανεξαρτησία»;


Διευθυντές και αρθρογράφοι στη νέα ημερήσια εφημερίδα 

Πότε την στελέχωσε, πότε την έφτιαξε κανείς δεν ξέρει. Ο ίδιος πλασάρεται ως αρθρογράφος και όχι ως εκδότης - ιδιοκτήτης. Ο λόγος για τον μεγαλοδημοσιογράφο εκδότη Γιώργο Τράγκα και τη νέα ημερήσια εφημερίδα με τον βαρύγδουπο τίτλο «Ανεξαρτησία».


Η εφημερίδα κυκλοφορεί, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και έρχεται λέει «να καλύψει αυτά που πολλές φορές δεν λέγονται από τα ΜΜΕ γιατί οι πρωταγωνιστές κρύβονται πίσω από τις κουίντες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Παρά το ότι ο Τράγκας θέλει να εμφανίζεται ως αρθρογράφος είναι σίγουρο πως η εφημερίδα του ανήκει καθώς έχει κατοχυρώσει τον τίτλο «Ανεξαρτησία» από τον περασμένο Ιούνιο όπως είχαν αποκαλύψει τα Παραπολιτικά και είχαν γράψει οι zoornalistas ΕΔΩ.

Διευθυντής της εφημερίδας θα είναι ο Σπύρος Νάννος και ανάμεσα στους αρθρογράφους περιλαμβάνονται οι Γιώργος Τράγκας, Θάνος Οικονομόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Παντελής Ζήλος, Μαρία Κανελλοπούλου κ.α.

Ο ίδιος ο Τράγκας αναφέρεται σε δυναμικό δημοσιογραφικό come back, καθώς εκτός από την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στον Real FM, θα αρθρογραφεί στην νέα εφημερίδα Ανεξαρτησία, ενώ κάθε Κυριακή στις 23.00 θα γίνεται Ελεύθερος Σκοπευτής (η γνωστή τράγκικη εκπομπή) στο Action 24...

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου