Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

... απλήρωτοι "Αγγελιοφόρου" - κατασχετήριο στον Ευ. Βενιζέλο ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κατασχετήριο στον Ευάγγελο Βενιζέλο
από τους απλήρωτους εργαζόμενους
της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος»!


Σε κατασχέσεις εις χείρας τρίτων προχώρησαν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας Αγγελιοφόρος, η εργοδοσία της οποίας έχει καταθέσει αίτηση πτώχευσης.

Οι εργαζόμενοι σε μία προσπάθεια να εισπράξουν τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται από την εταιρία συμφερόντων Μπόμπολα – Ψυχάρη – Μπακατσέλου αποφάσισαν να εκτελέσουν τις δικαστικές αποφάσεις αναζητώντας χρήματα από πελάτες που εμφανίζονται να οφείλουν στην εφημερίδα.

Τις τελευταίες ημέρες επιδόθηκαν κατασχετήρια σε δεκάδες πελάτες της εφημερίδας, μεταξύ των οποίων και στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος εμφανίζεται να χρωστά στον Αγγελιοφόρο ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Αντίγραφα των κατασχετηρίων που επιδόθηκαν σε διαφημιστικές εταιρίες, ΟΤΑ, ιδρύματα και άλλους φορείς καθώς και στον Ε.Βενιζέλο δημοσιεύονται στο σάιτ karfitsa.gr.

Ο μεγαλοβιομήχανος Αλέξανδρος Μπακατσέλος είναι εξ αγχιστείας συγγενής με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα γραφεία της εφημερίδας στεγάζονται σε κτίριο στο οποίο ποσοστό ιδιοκτησίας έχει και η σύζυγος του Ε. Βενιζέλου Λίλα Μπακατσέλου Βενιζέλου.

Στους εργαζόμενους οφείλονται δεδουλευμένα εννιά μηνών ενώ η εταιρία εμφανίζεται να χρωστάει σε τράπεζες ασφαλιστικά ταμεία και το Δημόσιο πάνω από 20.000.000 ευρώ.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου