Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



Νέα άνοδος για το Real FM

“Έκρηξη” ακροαματικότητας για τον Real FM την εβδομάδα 10 – 16/11/2015, με 192 αστάθμιστες απαντήσεις στην έρευνα της Focus. Ο Μελωδία είχε 142, ο ΣΚΑΪ 124, ο 100, ο Δίεση 99, ο Athens DJ 98, ο Δρόμος 81, ο Red 79 και ο Pepper και ο Ρυθμός από 78.
---
Mega - συμφωνούν ότι διαφωνούν σε όλα…

Νέο ραντεβού σήμερα στο Mega. Σε μια κλειστή σύσκεψη, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο Φώτης Μπόμπολας για να βρουν λύση. Γνωρίζουν και οι ίδιοι πως αν μέσα σε αυτή τη βδομάδα δεν πάρουν απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, τότε τα περιθώρια για τον τηλεοπτικό σταθμό θα μειωθούν δραματικά.

Στο ΔΣ της περασμένης Πέμπτης κατάφεραν να συμφωνήσουν ότι διαφωνούν σε όλα! Γι’ αυτό δόθηκε παράταση τεσσάρων ημερών, ώστε να υπάρξουν εκ νέου οι εσωτερικές συνεννοήσεις και να καταλήξουν τη Δευτέρα σε μια νέα συμφωνία για τα 15 εκατ. ευρώ που έχει άμεση ανάγκη ο σταθμός.
---
Κυκλοφορεί νέα εφημερίδα

Την ερχόμενη Δευτέρα, εκτός απροόπτου, θα βγει στα περίπτερα μια νέα εφημερίδα. Τίτλος της “Ανεξαρτησία”. Η νέα εφημερίδα αυτοπροσδιορίζεται ως “αντιμνημονιακή” και όπως δήλωσε on air ο Γιώργος Τράγκας, ο ίδιος θα είναι μόνο αρθρογράφος της.
---
Επιστρέφει η Δ. Βουδούρη στο ΔΟΛ

Ο Ανδρέας Ψυχάρης, ολοκλήρωσε το πλάνο ενεργειών και αλλαγών που έχει σχεδιάσει για την αναδιάρθρωση της λειτουργίας των εμπορικών τμημάτων του ΔΟΛ, επιλέγοντας τη Δέσποινα Βουδούρη, η οποία επιστρέφει στον Οργανισμό αναλαμβάνοντας το σύνολο της ευθύνης του εμπορικού τομέα και του Marketing, σύμφωνα με το “Business Today”.

---
O …άναξ σώζει το “Βήμα”

Ο τέως έκανε το θαύμα του. Το “Βήμα” με πωλήσεις 103 χιλιάδων φύλλων έπιασε στην πρώτη θέση το “Θέμα”, σύμφωνα με τα στοιχεία του πρακτορείου “Άργος”.Η “Kontra News” που διανέμεται από το ίδιο πρακτορείο, πούλησε σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, 6,5 χιλιάδες φύλλα.
---
Αμοιβές ανάλογα με τον
ισοσκελισμένο προϋπολογισμό της ΕΡΤ

Υπό το καθεστώς της διαρκούς προσαρμογής, προκειμένου να επιτυγχάνεται ο στόχος των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών της ΕΡΤ, το υπουργείο Οικονομικών καθόρισε τις μεικτές αμοιβές των μελών του ΔΣ. Η απόφαση, που συνυπογράφεται από τους υπουργούς, αναπληρωτή Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη και Επικρατείας Νίκο Παππά, ορίζει μηνιαίο μεικτό μισθό ύψους 4.250 ευρώ για τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη, 2.850 ευρώ (μεικτά) για τον πρόεδρο και 1.100 ευρώ (μεικτά) για τα δύο μέλη του ΔΣ που θα εκλεγούν από τους εργαζομένους στις 18 Νοεμβρίου.

Στην αμοιβή του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου περιλαμβάνεται και η αποζημίωση για τις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου, χωρίς «καμία άλλη χρηματική απολαβή, αποζημίωση ή προνόμιο». Ενώ των εργαζομένων «περιλαμβάνει τις πάσης φύσεως αποδοχές, καθώς και τις αμοιβές για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του ΔΣ, είτε −διαζευκτικά− θα ισοδυναμεί με το σύνολο των τακτικών αποδοχών τους, εφόσον αυτές κατά την ημερομηνία διορισμού τους ήταν ανώτερες» από την αμοιβή των 1.100 ευρώ.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου